Vad är SigAlert?

SigAlert är en term som myntades i södra Kalifornien. Det är delvis definieras av California Highway Patrol (CHP) som "oplanerade händelser som gör att stänga av ett körfält för trafiken till 30 minuter eller mer. " Ordet SigAlert lades till Oxford English Dictionary under 1993, men CHP inte känner igen en specifik stavning av termen. SIG Alert, SigAlert och Sigalert alla används på den officiella hemsidan kraftvärme. En SigAlert utfärdas av kraftvärme via radio, tv, eller på deras hemsida. Scrolling elektroniska meddelandesystem tecken finns på många Kalifornien motorvägar samtidigt också dessa tillkännagivanden. Ursprung i Los Angeles 1955, har SigAlerts blivit vanliga under hela delstaten Kalifornien. Den stora volymen av bil-trafiken i Kalifornien, kombinerat med en omfattande motorvägen system, har resulterat i en situation där de minsta vägsträcka missöden kan ha stor inverkan på ett stort antal förare. Detta kan resultera i allvarliga back-ups och orsaka betydande förseningar. Det SigAlert systemet tillåter Trafikinformation i realtid som kan spridas till en stor publik snabbt och effektivt.

Loyd C. Sigmon, kända vänner som "Sig" uppfann SigAlert 1955, som svar på de problem höga trafikvolymer orsakade. Då skulle mediekanaler telefonen Los Angeles Police Department (LAPD) söker information om trafikolyckor och förseningar. Polischefen ville inte sina officerare att binda upp sin tid att svara på sådana förfrågningar i stället för polisarbete Los Angeles gator, så kräver ofta förblivit obesvarad.

Sigmon hade erfarenhet radio nätverk från sin tid i USA Signal Corps under andra världskriget, där han var ansvarig för icke-militära radiokommunikation. Han använde denna expertis för att uppfinna en särskild radiomottagare och bandspelare system, så LAPD officerare att ringa och spela in trafik-meddelanden specifikt för detta system. Mottagarna var programmerad att reagera på en viss ton som skulle engagera bandet att spela in meddelanden. LAPD officerare kunde lämna information om tejpen från varhelst de befann sig i området.

Lokala medier skulle bli varnad av ett surrande ljud eller rött ljus på deras mottagare visar att ett nytt meddelande har registrerats. De kan sedan snabbt och effektivt att vidarebefordra meddelandet till sin publik. Systemet blev en succé och snabbt göras tillgängliga för en mängd olika medier.

har The SigAlert förfarande utvecklats med tekniken och driver nu via webb varningar, e-post och andra moderna kommunikationsmetoder. SigAlert meddelanden fortfarande visas på elektroniska vägbanan skyltar och över radio och TV luftvägarna. Även om SigAlert namnet är en hyllning till sin uppfinnare Loyd Sigmon, ett Kalifornien skämt attribut förkortningen SIG att "bo i garaget. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.