Vad är Pontoon Boats?

Termen ponton båten är oftast används för att beskriva en typ av båt med ett skrov byggda av aluminiumrör, eller sponsons , som löper på längden från framsidan till baksidan. Bifogat till toppen av dessa rör en stor, platt däck omgiven av räcke. Ordet ponton kommer från det gamla franska ordet Ponton , som betyder "flytande brygga". Namnet ponton båten kan också användas för att beskriva de flesta flytande farkoster som använder rör som skrovet.

Ponton båtar är i allmänhet lätta och drivs av en utombordsmotor med en räckvidd från 10 till 300 hästkrafter, beroende på vilken typ av pengar du är villig att spendera. Längd varierar från 16 till 25,5 fot (4,9 till 7,8 meter). På grund av sin konstruktion, bör ponton båtar endast användas i lugna, skyddade vatten som sjöar och långsamma floder. Deras grunt skrov också tillåta dem att vara förtöjt vid nästan vilken strand. är den mångsidiga ponton båtar allmänt känd som "party boat"-den perfekta farkosten för nöje och avkoppling. Pontonen båtens design maximerar rymd medan långsam takt, underlättar slingrande karaktär umgås. Vissa modeller kan du klämma upp till 17 kolleger partiers ombord.

Ponton båtar är inte bara bra för fester, men också mer aktivt båtfolk, som vissa modeller är snabb nog för vattenskidor och wakeboard. Pontoon båtar som är byggda för vattenskidor vanligtvis tredjedel rör. För ivrig fiskare, vissa tillverkare erbjuder ponton båtar som gör fiska fram en behaglig upplevelse, med inbyggd bete hinkar, spöhållare och livewells.

Himlen är gränsen med de funktioner och alternativ som finns på ponton båtar. De flesta kommer med ett tak för skugga, och ytterligare alternativ include high-end system stereo, bekväma fåtöljer, utegrill, innehavare kopp, pentry med diskbänk och förvaring, bord, filler sängar, rullstolar, och även ett privatliv station med en hamn-a-pott. Vissa ägare bor och läger på sin ponton båtar i flera dagar i taget, förse dem med duschar och andra förnödenheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.