Vad är Flatbädd Trucks?

Flatbädd lastbilar fordon som släpvagnen del av trucken är en platt kropp eller säng med några sidor eller tak till släpet. Truckar av denna typ anses perfekt för transport av varor som måste lossas snabbt från sidorna samt bak. I de flesta fall, varorna kommer att vara hållbara föremål som inte kräver skydd av inslagen under transporten från ursprungsplatsen till en leveransplats. Det finns två klasser av flatbädd lastbilar som används i dag. En klass är känd som en styv flatbed truck. Denna modell är en enkel platt kropp eller säng som är monterad på axlar och är helt stilla. Den robusta sängen är perfekt för transport av föremål såsom tunga byggmaskiner och utrustning, samt byggnadsmaterial som betong block.

Ledad flatbädd lastbilar också ha plant som är monterad på en serie av axlar, men dessa typer av bilar är också utrustade med mekanismer som gör det möjligt att dra tillbaka och vinkla sängen när och om det behövs. Generellt sett är en midjestyrd truck ett bra alternativ när de transporterar tungt gods som är bäst lossas genom att lätta på dem ur sängen på släpvagnen. Ett exempel på en ledad lastbil är att tjänsten lastbilar som används för att rädda avstannat bilar från vägarna. Flatbädd lastbilar av denna typ är manövreras i position, luta sängen så kanten ligger direkt under främre däck av den strandade fordonet. Binds till landningsstället på den strandade bilen, och vinschar används för att styra fordonet upp på lutande sängen. När fordonet är på plats, är sängen tillbaka till ett fast läge, bilen är säkrad med flera kedjor och remmar stöd, och kan säkert sätt transporteras till en reparatör.

flatbädden dumper är ett annat exempel på en ledad modell. Ibland används för att transportera robusta byggmaterial såsom tegel, kan dumper helt enkelt tillbaka upp till ett bestämt område och vinkla flatbädden tills blocken falla ur sängen och på marken. När den görs rätt, skadar denna process inte tegelstenarna och kraftigt minskar den tid som tillbringats i leveransen.

p

Flatbed lastbilar kan användas för både korta distanser och långa distanser situationer landsväg. Det är lika lätt att använda bilarna för att flytta gods över hela landet som det är att dra dem en kort sträcka. Många länder har särskilda bestämmelser om hur varorna skall hållas på plats för att flytta dem med hjälp flatbed lastbilar. Som med alla typer av biltransporter verksamhet, underlåtenhet att följa dessa regler kan resultera i böter till godsföretag och ibland återkallelse av drifttillstånd för föraren av trucken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.