Vad är FOTSTEG?

En fotsteg är ett tillbehör bil del som ligger nedanför dörrarna på sidan av ett fordon. En fotsteg är både trendigt och praktiskt och ser ut som en smal steg. Fotstegen är gjord av krom eller glasfiber. Många veteranbilar funktionen fotstegen och många lastbilar anpassade och stadsjeepar funktionen fotsteg som inte bara installeras som en del av ett utseende, men också som ett steg för lättare in-och utgång.

En fotsteg, kallas ibland även nerf bar, fotsteg, eller helt enkelt steg lastbil, är normalt inte en fabrik funktion utan snarare en anpassad funktion läggas till i efterhand. Fotsteg oftast ses på full-lastbilar size pickup och terrängbilar och ibland på hel-vans storlek konvertering. Även ett fotsteg tjänar ingen praktisk funktion på en bil, är det inte ovanligt att en anpassad bil för att få fotsteg.

Ursprungligen featured tidigt modellbilar ett fotsteg på båda sidor av fordonet. Veteranbilar satt högre upp från marken än moderna bilar och så kör ombord fungerade som ett steg för att ge ditt fotfäste för entré. När de tidigaste hotrods började slå gatan, var de ofta bilar med stänkskärmar och kör bort styrelser.

Även anpassade bilar blev populära på 1950-talet, är det en praxis som endast har ökat i popularitet. En modern anpassning av ett fordon kan innehålla tillsats av fotsteg. Full-size lastbilar ses ofta med kromade fotsteg, men på en bil med en anpassad lack, det fotstegen är vanligen glasfiber och målas för att matcha. På bilar, är särskilt lågt ryttare, ett fotsteg bara en modern anpassning. Förutom de olika design och finish, ett fotsteg kan även tändas.

kan tillägg av ett fotsteg skall utföras antingen fordonets ägare eller på Body Shop som anpassar bilar. En fotsteg kan klassificeras som en lastbil eller annat fordon tillbehör eller kroppsdel. De kan köpas antingen genom en body shop eller via valfritt antal katalog och online-återförsäljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.