Vad är Deep Dish Rims?

Deep Dish fälgar är specialiserade bil hjul eller hubbar som är installerade på prestanda fordon. Syftet med dessa fälgar är att ge ett bättre utseende. En licensierad mekaniker måste installera djup tallrik fälgar, eftersom bromsen disken och trummor är ofta anpassade för att tillåta fälgar att passa.

Anpassade fälgar är en populär accessoar för lyxbilar. För denna typ av fordon, är Windows tonade, chassit är sänkt, och fälgar är antingen krom eller rostfritt stål. Speciellt konstruerade prestanda däck används med dessa typer av fälgar för att möta de unika specifikationer. Det finns fyra saker som du behöver tänka på om du ska köpa djup tallrik fälgar: installation, däck, reparationer och kostnad. Alla dessa faktorer är avgörande för ditt beslut och måste noga övervägas. Dessa förändringar syftar till att öka den visuella intryck, lyx eller muskel bilar och kan inte genomföras på alla fordon.

Deep Dish fälgar är utformade för att ge maximalt djup av däcket så att hjulet kroppen själv sticker ut från sidor av fordonet. För att installera dessa typer av fälgar, är det ofta nödvändigt att borra hål i hjulnavet och bifoga särskilda instrument för att säkra fälgar. Dessa justeringar kan störa utförandet av bromssystemet. Det är avgörande för din säkerhet att se till att bromsarna fungerar väl och kan bytas vid behov.

Prestanda däck avsedda att fungera med djup tallrik fälgar är de enda däcken som passar på fälgar. Installationen av dessa däck kräver en professionell däck installatör. Dessa typer av fälgar och däck är mycket dyra. Eventuella skador på dem under installationsprocessen kommer att bli mycket svårt att reparera. Ett flertal viktiga poster relaterade till dina däck. Bromsar, chocker, stöttor och skor är samtliga belägna i detta område. Dessa konsumtionsprodukter som måste bytas ut och justeras över tiden. Det är viktigt att du kan komma åt en pålitlig mekaniker som kan genomföra nödvändiga reparationer av dessa specialiserade fälgar och däck.

Kostnad är en avgörande faktor i beslutet genomföra Deep Dish fälgar och däck. Den fälgar längs variera i pris från $ 250 till $ 1,500 US dollar (USD) vardera. Performance däck som passar på dessa fälgar är mellan $ 300 och $ 600 dollar vardera. Det arbete som krävs för att anpassa och installera dessa fälgar på din bil kommer att kosta mellan $ 2,000 och $ 5,000 USD för att slutföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.