Vad är Chock?

En chock är ett litet block som är placerad under ett hjul för att förhindra den från att rulla. Kilar används för att säkra fordon i alla former och storlekar, och de är en gemensam webbplats på garage och andra utrymmen där hjulförsedda fordon rutinmässigt hanteras. Termen "chock" kan också användas för att beskriva ett stöd som har en struktur som en tunna på plats. Dessa block är designade i en kilform, med tunna led i kilen inför hjulet , och den tjocka delen utåt. Kilen installeras mot den sida som är mest sannolikt att rulla, som kan grundas på den sluttning där ett fordon parkeras, redskapet fordonet är kvar i, eller fordonets konstruktion.

Kilar är även känd som "kilar", en anspelning på deras form. De kan vara tillverkade av plast, trä, gummi, metall och andra material, och de är ofta knutna till en lång rad så att de kan dras undan snabbt. Repet eller linje håller också stoppklossar fast bundna så att de inte vandra, såsom garage utrustning har en irriterande vana att göra. En av de klassiska användning av stoppklossar är i säkra flygplan. När ett flygplan har parkerat, kommer det att bli chockad så att båten inte kan röra. Flyget kan också låsas för att stoppklossar, som sker när ett plan är återtas av en långivare, så att planet inte kan lyfta. Stoppklossar för flygplan kan vara förvånansvärt liten, eftersom det inte tar mycket av en kil hindra ett plan från rullande. P

Kilar kan även användas för att säkra bilar, men de flesta bilar har parkeringsbroms system som är för att förhindra rullning. För extra säkerhet kan mekanik chock en bil på plats medan de arbetar på det, eller när de arbetar med en bil som har en felaktig parkeringsbroms. Big rig lastbilar, traktorer och andra stora fordon kan också vara chockad för extra säkerhet, eller för att kompensera för avsaknaden av en parkeringsbroms som är fritidsfordon.

Butiker som levererar delar och utrustning för hjulförsedda fordon som flygplan, motorcyklar, bilar och lastbilar bära vanligen block, i flera olika stilar. Om köparna inte är säker på vilken chock skulle vara mest lämpade för deras användning, kan de begära personal till rekommendationer. Personal på kan välja storlek och design som passar perfekt för att ett visst fordon, och de kan ge information om korrekt användning av en chock.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.