Vad är Camper Tankar?

Camper tankens inhägnader göras för lastbil sängar som är minst Cab-hög. De har ofta sidofönster och bakruta som uppfyller bakluckan och låser ner. Olåst, till bakrutan lyfter tillgång flaket eller att släppa bakluckan. Många campare tankar också innehålla en vev manövrerade tak vent.

Camper skalen är så heter eftersom de vända en lastbil i en husbil. Flaket fungerar som ett privat rum för övernattning eller lagring av livsmedel och andra förnödenheter camping. Det ger också skydd mot dåligt väder. Det finns flera typer av campingbilar skal som ligger i olika prisklasser beroende på kvalitet och material. Camper tankar är oftast gjorda av glasfiber, termoplast, aluminium eller stål. Vissa återförsäljare varnar glasfiber husbil skal för lastbilar som används för 4-Wheeling, som glasfiber kan utveckla stress sprickor. Termoplast är extremt lätt och tålig och är ett populärt val. Andra föredrar stål eller aluminium skal husbil.

Glasfiber husbil tankar har fördelen att kunna tillverkas i eleganta former. Skräddarsydda husbil skal är utformade för att följa riktlinjerna i lastbilen, sedan målade och gel-coated att matcha truckens lack.

Camper tankar kan komma med en valfri matta kit för sängen interiör. Normalt är dessa omfattar förvaring frysdiskar förutom skum stoppning och mattor. Medan matta kit är fint, kan de lägga stor vikt vid sängen om den är gjord av trä. Detta kan vara önskvärt att vissa, som vikt effekter gas körsträcka.

Många människor väljer husbil tankar bara för att de gillar hur ett skal ändrar utseendet på en lastbil. Andra bekvämligheten av ett skal med drag specerier, verktyg eller utrustning. Observera att campare skal inte betraktas som mycket säker, även i låst läge, och att det kan vara oklokt att lämna värdesaker i tanken under längre perioder.

Vissa stater kräver en crawl-through eller "boot" som skall installeras mellan bakrutan på bilen och framrutan av tanken om någon är att rida i skalet medan fordonet rör sig . En boot är bekvämt att ta sig från hytten till sängen utan att gå via bakluckan, men också svårare att ta bort husbil skal för dem som bara vill använda det ibland.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.