Vad är Bicycle Trailers?

En Cykelkärra är en tvåhjulig kärra med en lång tunga. Det är monterad på bakaxeln på en cykel och tillåter cyklister att dra en last. Det finns tre huvudsakliga typer av cyklar släpvagnar: konstruerad för transport av redskap, barn eller husdjur.

Gear Bicycle Trailers: Om du vill hala redskap bara är ett redskap släpvagn avsedd att göra just detta, och gör det bra. Vissa modeller likna standard flat botten släpvagnar, medan andra är helt slutna för att hålla din last torr. Många har bekväm mönster som top-mount rack och andra kollaps för enkel förvaring. Om du planerar att ta en högre växel släpvagn i oländig terräng för aktiviteter som off-road backpacking, kanske du vill överväga en high-end släpvagn med chocker. Cykel släpvagnar med chocker kommer att jämna ut ritt för cyklisten, minimera resterande slet av släpvagnen.

Passenger Bicycle Trailers: Tillverkare allmänhet rekommenderar att barn i åldrarna ett till fem kan säkert rida i cykel släpvagnar. Dessa passagerare modeller medföljer med paneler nylontyg, fönster skärm och blixtlås tillgång. Ofta tår, minskade i formen liknar de miniatyr tält trailers på hjul. Passagerare cykel släpvagnar komma i ljusa färger med rött, gult och blått, och är utformade för att bära ett barn eller två. Platserna är vadderade och fast med selar. Fällbara säten är en önskvärd egenskap som barn är mycket mer sannolikt att tupplur om de kan luta sig tillbaka. Justerbara solskydd är också tillgängliga.

Cykel släpvagnar varierar i storlek för att tillgodose barn i olika åldrar och är klassade för vikt kapacitet. Var noga med att välja en släpvagn som passar storleken och vikten på ditt barn eller barn, och en som ger utrymme för tillväxt. Vissa modeller levereras med ett extra kit att vända släpet till en jogging vagn, komplett med handbromsen åtdragen. Observera att när barn är för gamla för att åka i släpet, kan den användas som en last släpvagn för att dra objekt som matvaror, strand tillbehör, sportutrustning, eller en picknick spridning. Om välskötta det också kan säljas i den lokala annonserna, eller på eBay eller andra online-butiker, för att återvinna en stor del av din investering.

Pet Bicycle Trailers: En annan populär typ av släpvagn är gjord för att dra djur kamrater. Det viktigaste att titta efter i ett husdjur släpvagn är ett hårt golv som lätt kan spolas ut. Dessa cykel släpvagnar borde ha interiör koppel tjuder eller ge en sele för att säkra din lurviga familjemedlem. De bör också erbjuda skugga. Glöm inte att packa en bärbar hund skålen tillhandahålla vatten för ditt husdjur när du slutar att vila.

Oavsett modell, hjulen är otvivelaktigt den viktigaste inslaget i cykel släpvagnar. Det finns två typer av hjul finns: aluminium och gjuten plast. Aluminium ekerhjul ser ut som cykelhjul och entusiaster hävdar att de rider bättre, är lättare, kan trued, och är att föredra. Den enda nackdelen är att aluminium kan böja under svåra förhållanden, medan gjuten polymer är tuffare. Men för asfalterade vägar, promenadstråk, trådar och underhålls vandringsleder, aluminiumfälgar ger en överlägsen rida för cyklisten, medan gjutna hjul är mer ekonomiska.

Cykel släp ligger i olika prisklasser från ungefär US $ 200-$ 700 med de största skillnaderna är total kvalitet, hjul typ, vikt kapacitet, och extra funktioner som justerbar solskyddsmedel och valfria jogging kits. De finns i butik rabatt avdelning kedjor, på cykel affärer, och från online försäljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.