Vad är Automotive lyft?

Automotive hissar är enheter som använder hydraulik för att lyfta fordon från marken. Nästan varje garage eller auto reparatör kommer att ha minst en hydraulisk hiss som är infällda i golvet i en tjänst vik, och minst en bärbar bil hiss som kan användas i ett annat område i anläggningen. Även fordonsindustrin hissen är vanligtvis förknippas med faciliteter auto reparation, finns det ett antal fordonsindustrin hissar som används i tillverkningsprocesser miljöer och även i hemmet.

Tillsammans med fordonsindustrin liftar som är nedsänkta och permanent på plats på lokal garaget, finns det andra automatiska hissar som kan användas i många olika inställningar. Bara om alla dessa hissar kan klassificeras som hydrauliska hissar, oavsett storlek och konfiguration. Vissa är konstruerade för regelbunden användning, medan andra är tåliga nog att användas dagligen.

In mark auto hiss är den vanligaste av alla Automotive hissar. Dessa har ofta hydrauliken under marknivå, och omfattar två ramper som gör att fordonet skall kunna köras på plats och låst. Väl på plats, höjer mekanismen fordonet till en höjd som gör att mekanikern att bekvämt räckhåll delar av bil från undersidan. Tillsammans med användning i garage, dessa typer av bil hissar också ofta finns i mindre företag som är specialiserade på olje-och filterbyten.

Bland de bärbara bil hissar, är saxen lyfta en av de mest populära. Ofta hissar har bil också behöva för att fordonet skall placeras ovanför enheten genom att köra på däcket guider eller ramper. När den är aktiverad, tar mekanismen fordonet direkt uppåt med en konfiguration som liknar en sax öppnas. Denna typ av hiss är i allmänhet liten nog att förvaras hemma, och är idealisk för användning i snabbt roterande däck eller tömning ett oljetråg. P

Automotive hissar kan konstrueras i vad som kallas ett två post-eller fyra post konfiguration. Del arbete på enkla hydraulik, medan andra använder olika kombinationer av elektroniska eller mekaniska anordningar för att lyfta fordonet. Finns bilindustrin hissar som är gjorda för nästan alla storlekar fordon från en motorcykel till en stor överföring lastbil.

standarderna för bilindustrin hissar byggs i USA som fastställts av Automotive Lift institutet. Bildades 1945, kräver att institutet att alla medlemmar träffas en stringent uppsättning av säkerhet och kvalitet för att få certifiering och godkännande. Det finns också regelbundna inspektioner för att säkerställa att medlemmar av institutet är att upprätthålla dessa standarder löpande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.