Vad är Air Scooter?

Air Scooter ® är en typ av ultralätta helikopter som produceras av ett privat företag till konsument salu. Air Scooter ® är ett av ett antal ultralätta fordon som är förberedda på marknaden under de senaste åren, och är utan tvekan den mest kända och populära. Trots att flygplan har funnits i några år och har även funnits som byggsatser, är produktionen av hög flygplan slutkonsumenten en relativt ny marknad.

Ultralights växte upp under 1970 och 1980, när en växande rörelse för fritidsbåtar flyers utvecklas. Dessa personer hade en önskan att flyga utan att investera en ganska rejäl summa pengar även i de billigaste av hela flygplan. Som en följd ingrep olika luftfartsmyndigheter i hela världen och utvecklas minimala regler för att hjälpa dessa människor att kunna flyga till rimligt pris, och ändå hålla en viss nivå av säkerhetskontroller på plats. Mestadels reglerna kring flygplan gäller både tyngd och snabbhet, och dessa siffror skiljer sig från land till land. Till exempel, i USA ett ultralätt farkost är betydligt lättare än i något annat land, med den klassificering som kallas light-sport flygplan närmare ansluter sig till andra länder "ultralight definitioner. I USA ett ultralätt farkost måste vara mindre än 254 pounds (115kg) när unfueled och kan bara hålla upp till fem gallon (19L) bränsle. Dessutom bör det inte kunna gå fortare än 64 mph (102 kmh). Flygplan kräver ingen certifiering, och ingen utbildning, men de får bara flygas under dagen och i obefolkade områden. The Air Scooter II ®, ritades de största fartyg från Air Scooter ®, som Elwood "Woody "Norris, en uppfinnare som gjorde sina pengar med larm höftled och stereohögtalare. Air Scooter II ® väger nästan exakt 254 pounds (115kg) unfueled, och kan bära upp till 350 pounds (159kg) av last och passagerare. Fordonet är tänkt att flygas till cirka 50 fot (15m), även om det har en höjd tak på cirka 10. 000 fot (3000m). Air Scooter II ® har varit försenad utveckling i flera år nu, och nu finns ingen tillkännages tillverkningsdatum. har Förseningen i produktion noterats som ett resultat av produktionen av en alternativ produkt som den Aerotwin Engine ™. Motorn är samma motor som används i Air Scooter II ® prototyper, men är förpackad på egen hand, snarare än som en del av ett komplett paket. När Air Scooter II ® har blivit tillgänglig för återförsäljare, är det uppskattade pris runt $ 50. 000 US dollar (USD), vilket gör det betydligt dyrare än en egen byggd ultralätta.

>

Det finns inte mycket konkurrens i världen av i förväg sammansatta, high-end ultralätta fordon, med endast ett företag i världen faktiskt producerar en liknande produkt. Detta företag, Gene Corporation, från Japan, säljer GEN H-4, en liknande personlig helikopter. Gen-H4 säljer i USA genom AceCraft USA, och säljs som byggsats för omkring $ 30,000 USD. I resten av världen, kan ultralätta farkoster vara ganska lite tyngre än i USA, och det finns andra modeller som finns tillgängliga för försäljning som i USA skulle sälja så lätt sport flygplan, inklusive Vampire MK1, det Ikarus C42 och Quicksilver MXII.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.