Vad är megabus?

megabus är ett bussystem som går mellan olika punkter i USA och Storbritannien. Det är ett alternativ till flera andra typer av bussystem operationella och räkningar sig som en expressbuss system eftersom det ger non-stop, eller nästan non-stop, rutter till olika destinationer. Tjänsten startade först i Storbritannien innan han flyttade till USA.

Mycket lik flygbolaget biljettpriser öka om bokningsdag är för nära avresan, megabus priser agera på liknande sätt. Dessutom är den mängd bagage vanligtvis begränsad till endast en väska. Det megabus Företaget gjorde sig ett namn som ursprungligen genom erbjuda attraktiva erbjudanden om tjänster mellan städerna var tillgänglig för så lågt som $ 1 US-dollar (USD).

priser för megabus har generellt ökat sedan det kampanj perioden, även om det fortfarande kan vara möjligt att hitta de djupt rabatterade priser varje gång på ett tag. Ändå biljettpriset för megabus fortfarande är billigare än flyget mellan städerna IT-tjänster. Naturligtvis bör det noteras megabus tjänst tar betydligt längre tid att nå destinationer än vad flygförbindelse. Fortfarande, för dem som inte oroliga tid och prismedvetne kan det vara ett bra val för att få mellan städer.

megabus kan ofta vara ett snabbare alternativ för intercitytrafik bussresor eftersom traditionell busstrafik göra fler stopp i hopp om att plocka upp fler kunder. Megabus har byggt sin verksamhet kring betjänar storstadsregionerna marknader utan uppehåll emellan. Men om en väg går genom en stor stad på vägen till slutdestinationen, kan man fatta ett snabbt stopp för en eventuell minskning offs eller mickar i den stora staden. Till exempel gör megabus linjen mellan Chicago, Ill, och Cincinnati, Ohio, också ett stopp i Indianapolis, Ind också, som med flygbiljetter, mindre populära rutter och tider är ofta fördelat över de mer populära rutter. Ofta är dessa linjer lämnar i tidigt på morgonen och anländer till destinationer på obekväma tider också. Återigen, dessa linjer tilltalar ett visst segment av befolkningen och erbjuds av den anledningen.

En av de frågor som har hållit megabus från allmän insikt i Förenade staterna är dess avsaknad av ett nationellt system. Även megabus har börjat sin tjänst i Mellanvästern och förgrenat sin verksamhet i delar av nordöstra USA och Kanada, har det än att lägga till destinationer i Sydostasien eller väst. Detta kan komma i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.