Vad är ett Truck Stop?

En lastbil stopp i huvudsak är en fristående oas för att tillgodose behoven hos lastbilsförare och deras stora riggar eftersom de färdas på vägarna. En typisk Truck Stop ger en bränslepåfyllning station med diesel, en 24-timmars restaurang hunger lastbilschaufförer, en närbutik för mellanmål och dryck och ofta ett motell för lastbilsförare som ska gå av vägen för resten.

Original bilen stannar var strängt området för lastbilschaufförer och allmänhet utanför gränserna för personbilar och turister. Många lastbilsförare utveckla ett kamratskap mellan sig som inte skulle vara förenligt med en familjemiljö, och långtradarfik middagsgäster tenderade att vara rökfylld fet skedar med begränsad menyer.

Så småningom långtradarfik utvecklats till en mer ekumenisk enhet kallas Resecentrum. Åkarna kan fortfarande parkera sitt stora riggar i särskilda partier och njuta av en måltid i matsalen, men personbilar och bussar turné uppmuntrades att besöka också. En modern lastbil stanna funktioner ofta nationella restaurang franchise, rum spelet, dusch och full-verkstäderna service för reparation.

Bilen stannar tenderar att vara nära Interstate Highway off-ramper eller andra stora trafikleder från utvecklade områden. Åkarna som reser samma sträckor brukar regelbundet för att veta var varje lastbil stopp längs vägen, och de ofta utse en lastbil stopp som prioriterad plats att stanna för natten eller umgås med andra åkarna i matsalen. Att hitta en bekväm Truckstop kan också hjälpa lastbilsförare planera sina bränsle stannar eller går sönder måltid samtidigt på företaget tid.

En officiell Truck Stop, i motsats till den moderna resecentrum, kan som bekant brist på bekvämligheter. Operatörerna av en lastbil stopp i allmänhet förstå behoven hos sina fasta kunder, så deras tjänster alla kan vara inriktade på långa distanser lastbilsförare inte allmänheten. Det kan vara svårt eller omöjligt för personbilar att köpa vanlig bensin i en lastbil stopp som vänder sig till alla-diesel stora riggar, till exempel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.