Vad är en säkring panel?

En säkring panel är en del av ett elektriskt system som syftar till att dela en källa till el till ett sortiment av kretsar, som alla är skyddad från överströmsskydd med en säkring. Fuse panelerna är också känd som säkring lådor eller blockerar säkring, beroende på program, och de kan hittas i förening med en mängd olika elektriska system. En mycket vanlig form är fordonsindustrin fuse panel i fordon, som hanterar strömförsörjningen i en bil eller lastbil.

Säkringar ge skydd mot överström genom att inte när det är för mycket ström eller säkringen blir för varmt. När säkringen misslyckas, öppnas kretsen, och inte längre kan leda elektricitet. Säkringar som inte har sägs ha "blåst" och därför måste bytas ut för att SLUTA kretsen. När säkringar blåsa, skyddar enheter på banan från överström, och minskar risken för brand och andra elektriska problem som orsakas av överström. i konstruktioner är säkringen panelen nära tjänsten droppe, den plats där el matas från nätet eller en effekt generatorer i strukturen. Säkringen Panelen bryter foder upp i särskilda förbindelser med olika spänningar, beroende på vilka enheter som är anslutna till dessa kretsar. I fordon och båtar, säkring paneler leda ström från batteriet.

Helst när en säkring panel är installerad, en elektriker kommer att skapa ett kopplingsschema som tydligt etiketter varje kretsar i säkringen panelen och diagram ledningarna som sträcker sig från säkringen panelen till olika platser. I bilar finns det ofta en säkring panel diagram på dörren säkringen panelen, så att när förare upplever en elektrisk problem, kan de hitta omedelbart säkringen inblandade. Märkning är också viktigt eftersom det tillåter människor att säkert stänga önskad kretsar.

Om en säkring går, är det viktigt att utreda varför överström inträffade. Om säkringen är helt enkelt ersättas med en ny säkring, får den nya säkring igen, eftersom den frågan inte har lösts. Fuse paneler själva måste inspekteras regelbundet efter tecken på problem, och de kan behöva uppgraderas och ersättas med jämna mellanrum för att möta förändrade behov. Använder en säkring panel som inte är specificerad för den ansökan som används för kan vara extremt farligt, och säkringar i panelen kan misslyckas med att agera som de borde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.