Vad är en hybridbil?

Dessa bilar är en teknik som har funnits i form eftersom bilarna infördes i 19th century, eftersom de flesta fordon använder en kombination av energikällor för makten. Alla bilar, till exempel, har ett batteri som startar bilen och kan driva bilens tillbehör, inklusive strålkastarna. I slutet av 1990 började en hybridbil med större makt anses genomförbart och populärt alternativ till vanliga bensin-bara för fordon, och flera modeller bröt ut på marknaden och blev populär säljare.

Kort sagt, en hybrid bil är ett fordon som använder två typer av teknik för energi. Detta kan vara en buss som använder elektrisk ström genom luftledningar och diesel makt att köra en motor, till exempel. Men att begreppet hybridbil "vanligtvis till en bil som har både en konventionell gasmotorer och en bank av batterier, och delar behovet av kraft mellan dessa två källor. Dessa bilar är ett utmärkt alternativ till konventionella, först och främst därför att det är mer gas effektivt. Många har en gaseffektivitet dubbelt så vanliga bensin-endast modeller, som ger en betydande besparingar när bensinen är dyr. Dessutom, hybridbilar tenderar att vara mindre förorenande, eftersom de förbränner mindre bränsle och eftersom företagen att bygga dem är mer medvetna om miljöförstöring och anstränga sig för att bygga renare fordon. Många länder inser detta och ger ägare av hybridbilar särskilda incitament, såsom skattelättnader och tillåtelse att använda Carpool körfält.

Hybridbilar arbete på olika sätt. Den mest grundläggande hybridbil drivs av en gasmotor, utan också håller en avgift i en bank av batterier. Många hybridbilar också använda återvunna energin fångas genom bromsning att ladda sina batterier. Bilen kommer att växla mellan bensin och batteri som den finner lämpliga. Till exempel när det är minimal efterfrågan på motorn, kommer bilen sluta använda gas helt och gå över till batteridrift. Vissa förare säger att det är lite enerverande att höra deras bil stänga tills de slår gasen igen.

En del företag har gått vidare med hybridbil teknik genom att bygga bilar som kan kopplas in på natten för att ladda batterier som kan driva fordonet för upp till 150 miles (241 km) innan du behöver växla över till gasmotor. För de flesta korta resor, är detta perfekt, och det är ett bra sätt att blanda renare elbilar med sin längre räckvidd gas guzzling kusiner. Många företag börjar bygga hybridbilar som använder alternativa energikällor såsom vätgas hybridbilar, i hopp om att få konsumenterna att gå över till mer hållbara energikällor. Naturligtvis energi medvetna konsumenter kan alltid cykel eller ta en buss, men att köpa en hybridbil är ett bra ställe att börja.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.