Vad är en grävmaskin?

En grävmaskin är en konstruktion fordon som används för att gräva eller flytta stora objekt. Grävmaskinen består av två delar, en drivande bas och en kraftfull mikrofonarm med en bifogad fil avsedd för grävning. Operatören sitter i en liten hytt ansluten till basen och styr armen. är basen i en grävmaskin som består av två ledad spår som är knutna till den sida av grävmaskinen. Spåren fungerar som hjul för att flytta enheten, men ger en större yta som skapar en mer stabil bas för grävmaskin. Ovanpå basen är en plattform som roterar mellan 180 och 360 grader.

Operatören sitter inne i grävmaskinen hytten och har två uppsättningar kontroller. En uppsättning rör själva enheten framåt och bakåt. Andra uppsättning kontroller flyttar enheten på den horisontella plan och styr armen. Dessa kontroller vinkeln och hastigheten av rörelser av armen och skopan längs den lodräta axeln. En grävmaskin är konstruerad för användning på byggarbetsplatser och är ganska dyr att köpa. Många mindre byggföretag eller hyr ut dessa enheter för att undvika dyra omkostnader. Hyresavtalet och hyra varierar beroende på längden på kontraktet, placering och affärsvolymen med leasing företaget. Ju mer utrustning som du hyr från samma företag, desto bättre priser blir. är alla grävmaskin aktörer krävs för att få en licens för en säker drift av en grävmaskin. Underlåtenhet att erhålla denna examen kan resultera i en byggarbetsplats stängs av arbetsmiljöfrågor inspektör. Webbplatsen är normalt stängd tills ett giltigt certifikat innehavare är tillgänglig för att manövrera grävmaskin. Dessutom har många försäkringar är ogiltiga om utrustningen inte drivs av en korrekt licensierad operatör.

Grävmaskiner finns i en mängd olika storlekar och kapaciteter. Ju tyngre enhet, desto större lyftkapacitet kommer att bli. Vissa grävmaskiner är liten nog att passa genom en standard dörröppning, medan andra är mycket större. Den viktigaste faktorn att överväga när man tittar på mindre grävmaskiner är mängden Workgroup rörelse. Den högre graden av rörlighet, större flexibilitet du kommer att behöva arbeta.

När du väljer en grävmaskin för köp eller hyra, noga överväga det arbete som du planerar att göra med det. Kontrollera att vikten kapaciteten är tillräckligt stor för att säkert tillgodose dina behov. Utforska de olika tillbehör och hydrauliska system för att hitta en som fungerar bäst för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.