Vad är en bränsleslang?

En bränsleslang är en gummi eller plast komposit slang som används inom förbränningsmotorer för att flytta bränsle från bränslelagring tanken till motorn. Den bränsleslangen är fäst på tanken och motorn med hjälp av metall. Samma typ av material används för en mängd slangar för bilar, lastbilar, båtar och andra motordrivna fordon.

Denna typ av slang används ofta för att dränera gastankar och sifon brännbara vätskor. Insidan av slangen är fodrad med tjock gummi med inbyggd antistatiska egenskaper. Detta minskar risken för statisk elektricitet utgör och glödgning av bränsle, vilket skulle skapa en explosion.

Bränsle slangar finns från ett brett spektrum av bil, båt och lastbil butiker del. Se till att köpa den exakta bränsleslangen till ditt fordon. Varje typ av fordon har olika längd slang och diametern på slangen i sig varierar mellan biltillverkarna. Granska produkt manual som medföljer fordonet och läsa schemat för att få grepp om när bränsleslangen är närheten till annan utrustning i motorn och avståndet slangen går.

Eventuella skador på en bränsleslang kommer att leda till bränsleläckage, en bensin lukt i fordonet och mycket trögt motorns respons. Om du misstänker att en fråga bränsleslang, ta bilen till en licensierad mekaniker att diagnostisera problemet. Det finns många möjliga orsaker till det dåliga motorprestanda och det är viktigt att få rätt information innan du försöker reparera fordonet. Om du behöver byta ut en bränsleslang, är det viktigt att fylla i alla nödvändiga säkerhetsåtgärder försiktighetsåtgärder när det handlar om bensin. Se till att utrymmet är väl ventilerat, har en brandsläckare händig och koppla ur batteriet innan du börjar. Aldrig glömma att bensin är utformad för att förbränna och kan orsaka stor skada.

köpa de nya bränsleslangen från din lokala bil leverantör och läsa igenom din underhållshandbok innan du börjar för eventuella särskilda instruktioner. Lossa metall klämmor som håller fast den bränsleslangen i ena änden. Ha en hink i närheten, och sedan ångra den andra sidan. Fånga upp eventuellt överflödig gas som fanns i bränsleslangen i hinken. Sätt den gamla slangen i hinken för bortskaffande senare.

Montera ny slang med de medföljande klämmorna. Visuellt och fysiskt kontrollera anslutningen så att den sitter stadigt. Kassera den överskjutande bensin och bränsleslangen följande reglerna för bensin deponering i ditt område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.