Vad är en bil klubb?

A Car Club är en organisation för bil-ägare och entusiaster. Det finns ett antal olika typer av bil klubbar, organiserade kring alla sorters teman, och en del har internationell räckvidd, med medlemmar som finns i många avlägsna hörn av världen. Allmänhet, att det enda kravet gå med i en bil klubb är en betalning av avgifter, som medlemmar vanligtvis välkomna karl entusiaster, och många bilar klubbar har en online-närvaro, vilket gör det lätt för medlemmarna att samordna och hålla på klubbevenemang.

En av de vanligaste ämnena för en bil klubb är tillverkare eller modell, särskilt i rollistan kult bilar. Till exempel kan en förare gå en Volkswagen klubb organiseras för Volkswagen ägare, eller en Nash Rambler klubb för personer intresserade av Nash Ramblers. Vissa biltillverkare administrera sin egen bil klubbar, som erbjuder särskilda förmåner till medlemmar såsom rabatter på rutinservice eller hjälp på vägarna, medan andra tillverkare föredrar att behålla en hands-off metoden. P

Bil klubbar kan också ordnas runt ett tema, som klassiska bilar, bilar kit, Hot Rods, eller körsträcka. Andra är inriktade på att ge hjälp på vägarna, American Automobile Club eller AAA, erbjuder till exempel försäkringar, kartor och andra särskilda tjänster till sina medlemmar. Organisation metoder varierar också, vissa bilar klubbar är små och lokalt förankrade, medan andra är stora, med många olika kapitlen, och medlemmar kan ha varierande grad av samverkan med varandra.

Beroende på vilken typ av bil klubb, en mängd bil-klubbens verksamhet kan ordnas. Enthusiast klubbar schema möter många fönster, så att medlemmar kan visa upp sina bilar, och ibland lopp eller kör turer med medlemmarna ordnas. Bilen klubbar kan också ordna bil visar, parader och andra evenemang som är orienterade kring temat bilen klubb. Några bil klubbar hålla workshops utrymmen för människor att arbeta på sina bilar, eller erbjuder workshops och klasser för medlemmar som vill veta mer om Autounderhåll.

Några medlemmar Bilen klubbar utveckla starka känslor av solidaritet med andra medlemmar, särskilt när det gäller människor som kör ovanligt eller bilar kult. Medlemmar får etablera vänskap med varandra, och ibland medlemskap i en viss bil klubb kan användas som en referens med andra medlemmar. Till exempel kan någon i Million Mile Club bo med andra medlemmar på en resa. Car klubbmedlemmar kan också söka upp varandra när de behöver professionella tjänster, och hävda att medlemmarna ska stötta varandra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.