Vad är en bil Garage?

En plats för bilar eller andra fordon, en bil garage kan vara många olika saker. I nästan samtliga fall är det dock används för att lagra, park, eller arbeta på bilar. Det kan vara en privat mycket på en flygplats eller en galleria, eller lager skjul med en garageport i ett privat hem. En bil garage kan användas i modellbilar på förmögna hem, eller det kan vara en plats för bilreparationer på en bil affär. Med eller utan bil omfattar ett garage är alltid en plats för lagring, och vanligen för bilar och andra fordon.

På många privata hem, är en bil garage vid slutet av en utfart, och används ofta för att park family bilar i. Garaget ger säkerhet från snö, regn, och de element, och håller bilen varm på natten. Det finns vanligtvis en, två eller tre bilar garage, och ofta åtföljs av en garageport. En del familjer väljer att inte använda sin bil garage för bilar, istället använda det som en typ av lagring skjul för andra verktyg, utrustning och skräp. En annan typ av bil garage, sett på många universitet, stora kontorsbyggnader och flygplatser, kan vara flera våningar högt och består av många ton betong. Med slingrande nivåer, är några bil garage, som används för att spara parkeringsplats i storstäderna. Många gånger kommer dessa verkstäder ha montrar på antingen ingång eller utgång med biljetter som anger priset för parkering och leverantörer för att samla in pengar innan du reser.

Många bilen samlare, rika ägare garage, eller bara människor stolta över sina bilar, använda garaget som en plats att hålla modellbilar. Medan vissa kändisar hålla acres långa garage bil med de mest årgång av veteranbilar, kan andra hålla sina dyrbara fordon under bilen täcker i mindre verkstäder. Dessa garage används ibland för att arbeta på bilen, rengöra dem, eller bara för att visa dem.

Ofta platser bilreparationer kallas en bil garage. Dessa platser funktionen vanligen en eller flera garage, ofta med traditionella garageportar. De verkstäder som används av mekaniker för att reparera kundens bilar. Garagen tillåta bilar att dras till arbetsplatsen, där domkrafter, hissar och ett sortiment av andra verktyg för bilreparationer väntar. Bilen garage finns på bilen butiken är ofta fylld med olja burkar, bildelar och bilar i dåligt skick.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.