Vad är en Toll Plaza?

Toll avgifter avgifter som krävs för att passera längs en viss rutt. En vägtull plaza är ett hinder för att försök att hindra fordon från att vidarebefordra till dessa betalningar görs. Toll torg är ofta mycket stora och kan snabbt ta emot ett stort antal förare. En vägtull Plaza är en fysisk struktur som kan hittas på avgiftsbelagda vägar, ramper utgång, eller i ändarna av avgiftsbelagda broar. Det gör att bilisterna att betala krävs vägtulldebitering utan att behöva lämna sina fordon. Förare är dock normalt krävs för att sakta ner. Beroende på hur de kommer att betala, kan de måste sluta. Det område av vägen där vägtullarna Plaza ligger ofta vara bredare än de flesta andra delar av vägen. Denna extra storlek ger utrymme för vägtullkabiner, som är transaktionsintensiva centra för insamling av vägavgifter. Det ger också mer vägtullkabiner ska monteras så trafiken kan flyta smidigare.

Vid en vägtull plaza, trafiken generellt delas in i gränder. Drivrutiner kan oftast välja vilken fil de skulle vilja använda. Det kan dock finnas vissa begränsningar i detta hänseende. Toll torg är i allmänhet utformade för att passa de flesta typer av fordon från motorcyklar till traktorer med släp. Eftersom större fordon kräva mer utrymme finns det ofta utsetts köer för deras användning som har gjorts bredare eller högre.

Mindre fordon ofta får använda de köer som är avsedda för stora fordon. Inbetalningskort, är dock en faktor som kan begränsa små fordon till vissa filer. Många Toll torg acceptera kontanter och elektroniska betalningar. Den elektroniska betalningar är ofta dras från ett konto kopplat till en elektronisk anordning fäst på fordonet. Den här enheten fungerar tillsammans med ett system som är installerat i vissa vägtullkabiner. Den vägtullkabiner utformas för att möjliggöra elektroniska betalningar är ofta obemannade. Bilister som betalar med kontanter är ofta tvingas använda andra vägtullkabiner. Dessa kan också vara obemannade. När detta är fallet, finns det ofta mynt korgar som kan samla in och räkna betalningar. Dessa är bara sannolikt att hittas när de vägavgifter är låg. I de flesta fall finns det ett flertal montrar med arbetstagare som kan ta emot kontant betalning. En förare som använder en av dessa filer inte har det exakta beloppet, eftersom dessa arbetstagare kan ge förändringar. Förare vanligtvis görs medvetna om vilka filer som tillhandahåller tjänster på elektronisk styrelser som kan visa meddelanden som "exakt förändring" eller "cash only".

Vissa personer kan försöker passera tullen torget utan att betala. Det är ofta åtgärder för att hålla kontroll över denna situation. Del är utrustade med kameror som kan fotografera registreringsskylten av sådana fordon. I vissa fall, polisen sitta och vänta på gärningsmännen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.