Vad är en Motorcade?

En bilkortege är en procession av fordon som reser som en grupp, vanligtvis redovisade Very Important Persons (VIP) och deras stöd stavar. Eftersom människorna i en bilkortege ofta hög profil individer är processionen vanligtvis tillsammans med brottsbekämpande stöd och andra skydd som är avsedda att hålla de åkande i bilkortege säker. Exempel på motorcades omfatta konstituerande processioner, besök av stats till olika regioner och liktåg. För att en bilkortege kunna genomföras med en hög grad av samordning är inblandade.

ordförande USA använder bekant motorcades att ta sig runt. En Presidential bilkortege kan omfatta ett stort antal bilar, eftersom utöver ordföranden och hans eller hennes make, får bilkortege hålla lokala politiker, fotografer och andra gäster av ordföranden. Den största partimedlemmar färdas vanligen i bepansrade fordon, och bilkortege åtföljs av brottsbekämpning på motorcyklar och i bilar.

Uppgifter i presidentvalet bilkortege avsiktligt undanhållits allmänheten av oro för hans eller hennes säkerhet. Däremot kan observatörer ser tydligt att ett presidentdekret bilkortege typiskt omfattar flera pansarfordon, en ambulans, en counterassault team, skåpbilar trycker fordon medför att Secret Service, och olika lag fordon verkställighet. En farliga material team reser vanligtvis framför en bilkortege att hålla utkik efter eventuella problem, tillsammans med en tjänsteman som kan vidarekoppla bilkortege, om det behövs. Det är inte ovanligt att använda dockan fordon i en bilkortege.

Beroende på vilken typ av bilkortege, kan en väg vara stängda för att möjliggöra en bilkortege passera. Denna metod är vanligt med statschefer, eftersom den passerar i bilkortege anses vara en stor händelse, och folk kanske vill visa att titta på tåget passerar. Reser bilkortege är också säkrare när bilkortege använder en stängd väg, bilarna kan hålla ihop lättare, och brist på förbipasserande bilar minskar risken för störningar i bilkortege.

Vid en bilkortege som färdas på öppna vägar, som ofta sker med en procession av bilar på väg till en begravning, fordon identifierar sig vanligtvis med flaggor eller taggar fönster. Om du någonsin har märkt en lång rad bilar med taggar läsning "begravning" i sina fönster, har du passerat en bilkortege. I städer där en besökande statsöverhuvud planer att resa med bilkortege, kan medborgarna informeras om att de kan stå på särskilda platser för att visa bilkortege, även om den exakta rutten är vanligtvis inte avslöjas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.