Vad är Tire Ratings?

Tire bedömningar är standardiserade omdömen som används för att förmedla information till konsumenterna om däck säkerhet och förutsättningar för vissa typer av däck. Vissa bedömningar är tryckta direkt på däcket, medan andra finns i databaser som upprätthålls av statliga organ som utför tröttna betyg. Vid inköp av däck, ska människor definitivt forskning sina kreditvärderingar, som att få däck med rätt betyg kan spara tid, göra en bil säkrare och förbättra resultaten. är en stor mängd information tryckt på ett däck, inklusive storlek och typ. Dessutom finns ett kort antal /bokstavskombination såsom 90T tryckt på däcket för att ge information om dess belastningsindex och snabbhet index. Dessa två trötta manskap anger hur mycket vikt däcket kan bära, och den högsta hastighet med vilken den kan användas säkert. Som en allmän regel, att ju högre belastning /hastighet index, desto bättre. Kort finns tillgängliga för att konvertera belastning och index hastighet: i exemplet ovan, kan däcket bära 1,323 pounds (600 kg), och resor på 118 miles per timme (kilometer per timme).

Andra trötta manskap inkluderar treadwear manskap, som visar hur lång tid det tar för att däcket slits, med högre betyg är mer önskvärt och betyg dragning, vilket visar hur bra däcket presterar i våta förhållanden. Slutligen, vilka temperaturer bestäms genom att testa däcket i hög temperatur kan också vara mycket värdefulla. Ju högre betyg, desto bättre däcket kvalitet.

Olika applikationer kräver olika behörigheter. Någon som har en hel del motorväg kör i öknen vill ha en bil med hög hastighet index, hög treadwear värdering och hög temperatur rating. Någon som drag främst tunga laster runt om i stan kan vara mer intresserad belastningskoden. Vissa biltillverkare ger också rekommendationer om däck betyg i sina handböcker eller på dörren skyltar, så att förarna kan välja rätt däck.

en ansedd däck butik bör kunna ge information om däck betyg och konsumenterna hjälpa till att välja de bästa däcken på sin bil om de inte är säkra på vilken typ av däck för att få. Konsumenterna bör komma ihåg att hög kvalitet däck kan bli dyrt, men dessa däck ofta betalar sig själva eftersom de håller längre, hjälp bilar som körs mer effektivt, och bidrar till övergripande säkerhet. Förutom att köpa rätt däck för en bil är det också viktigt att komma ihåg att behålla dem och hålla dem ordentligt pumpade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.