Vad är Fuzzy Dice?

tiden för Elvis och hula-hoop, stort hår och stora bilar, hänger luddiga tärningar från bakre synpunkter varje gata stav med ens ett uns av cool. Fuzzy Dice allmänhet var vit med svarta prickar precis som att spela tärning, men flera gånger större, liknande stora luddiga kuddar.

Fuzzy Dice kan komma i olika färger och storlekar, men original Fuzzy Dice mätt cirka 4 inches (10 cm) per sida. De hängde över instrumentpaneler på drive-in filmer och drive-through malt butiker. De jittered med rev av motorer genom glas-rör pack avgaser om drag strips och gatubelysning. En ledning släde var helt enkelt inte komplett utan en uppsättning stora luddiga tärningar.

Fuzzy Dice var en av de första dekorationer att hänga från backspeglar. Denna utveckling har följts under åren av en mängd olika föremål, även radband pärlor, "kärlek pärlor," kristaller på en kedja och luftrenare. Idag, fuzzy dice finns i alla färger och många storlekar som en nyhet gåva. Medan anses tacky av vissa och campy av andra, kan Fuzzy Dice ställa fortfarande tonen i en årgång 1950 körsbär muskel bil eller renoverat Hot Rod.

Fuzzy Dice är lätta att göra för den farkost entusiasten. Material som krävs uppgå till lite mer än om? gården av förfalskade, vit päls material, 21 små svarta pom-poms, en 16-tums (40,64 cm) band av hängande, och vissa polyester fyllning. Att börja skapa ett kors mönster på papper som mäter 16 inches (40,64 cm) för den vertikala delen av korset och 12 inches (30,48 cm) över för i ribban. Leta i ribban exakt 4 inches (10,16 cm) ner från toppen av korset. Båda benen ska vara 4 inches (10. 16 cm) i bredd. Klipp ut korset Placera därefter ner på baksidan av materialet och klippa ut mönstret. När det vertikala benet viks in på sig själv vid 4-tum (10,16 cm) mellanrum, utgör detta mönster ihålig låda. Toppen av korset är "locket", medan i ribban "flikar" på båda sidor fälla ihop för att bilda sidorna. Pin rutan tillsammans, sedan sy det för hand eller maskin, lämnar locket delvis öppen i ena hörnet. Du kan stoppa den luddiga tärningar med polyester fyllning till önskad fasthet och loop-bandet för att bilda galge, sy den öppna änden på insidan övre hörnet av Fuzzy Dice. Nu sy locket stängt. Allt som återstår är att sy pom-poms på utsidan att bilda prickar på Fuzzy Dice.

Om du inte är angelägna om att göra din egen luddiga tärningar, de är allmänt tillgängliga på fordonsindustrin och butiker nyhet, och från online försäljare. Var medveten om att stora Fuzzy Dice kanske inte tillåtet att hänga från en backspegel om de blockerar förarens siktfält. Dock osannolikt, kan detta resultera i en biljett eller en olycka. Det kan vara bäst att ta bort Fuzzy Dice under körning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.