Vad är Fleet Week?

Fleet Week är ett PR-tradition i den amerikanska militären. Under Fleet Week, fartyg i aktiv tjänst angöra hamn som ett kollektiv, så att besättningen på fartygen att spendera lite tid på stranden medan allmänheten kan turnera i fartyg och träffa medlemmar av militären. Fleet Week evenemang äger rum på stora amerikanska hamnar som Seattle, Los Angeles, New York och San Francisco, och de är avsedda att förbättra relationerna mellan den militära och den civila världen. Den tradition of Fleet Week datum tillbaka till början 20th century, och det har blivit ett starkt ritualiserade tradition. Klassiskt, de berörda fartygen i flottan Week händelse rendezvous i havet så att de kan göra en stor processionsvägen hamninloppet. Besättningen förväntas visa sig i klänning vita, och de fartyg som ofta möts med fyrverkerier, civil segelbåtar och stora skaror som samlas på stranden för att titta på de fartyg som kommer in pampiga entrén kan även visas i agility från amfibiefordon vattenskotrar. När fartygen Dock är deras besättningar övergår till iland, och Fleet Week händelser påbörjas. Under veckan att fartygen i hamn, guidade turer till många av de fartyg som erbjuds och ge medborgarna en chans att se vad deras skattepengar betalar för. Militär luftfart visar ofta samordnas för att uppträda på samma gång som Fleet Week, så att civila kan se det bästa av marin-och flyg-teknik på samma gång, med stunt piloter som Blue Angels zippa overhead och utför antenn visar under Fleet Week.

Underhållning såsom konserter, danser, och exklusiva middagar kan ske under Fleet Week. Med besättningarna på fartyg i hamn är också aktivt uppmuntras att ströva omkring i samhället, som ger medborgarna en möjlighet att prata direkt med aktiv tjänst medlemmar av militären, och militära rekryterare är ofta tydligt närvarande under Fleet Week också. De händelser som tenderar att locka besökare från den omgivande regionen, med många städer vänder Fleet veckor till en guldgruva för turismindustrin.

ska gå en flotta veckan kan vara ganska kul, särskilt för personer som är intresserade av att turer av militära fartyg, eftersom dessa fartyg är normalt förbjudet område eller otillgängliga för allmänheten. En sökning på "Fleet Week" i en sökmotor ska dyka upp en lista på Fleet Week scheman i olika amerikanska städer, för människor som vill göra planer på att närvara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.