Vad är Car Covers?

Bil täcker göra så mycket känsla att det är förvånande att fler människor inte använder dem. Även bilägare med garage har fortfarande tillfällen där deras fordon parkeras i delar, ibland under flera dagar. Det är inte heller bara vädret som ett hot Automobile finish-det finns också antenn attacker från fåglar och träd och de oundvikliga repor och skråmor som visas som genom ett trollslag i shoppinggallerior parkeringsplatsen. Att bekämpa alla dessa hot har bil täcker kommit långt från sitt ursprung i 1950-talet, när de flesta var gjorda av canvas, tält-liknande material. Idag, den mängd material som används varierar från brutalt utilitaristiska (polyester och andra plast-baserade wraps) till gulliga (flanell material) till prålig (Satin). Men det finns andra aspekter som går utöver val av färg eller tyg-geografiskt läge, till exempel. En bilägare i Tucson kommer att ha mycket olika problem än någon i Seattle.

Helst ska bilen omfattar skydd mot de skadliga effekterna av både direkt solljus och nederbörd. Eftersom de flesta bilägare i nordöstra säga er, det är ingen självklarhet att regn kommer att rensa ditt fordon. I områden med höga halter, kan det låta även en film på ytan. Surt regn inte bara dödar träd, men kan faktiskt grop målgång i en bil eller lastbil med tiden.

Kontrollera att luckan har UV-skydd-annars får solljuset verkligen tränga in i den. Det bör alltså inte bara skjul fukt, men torkar snabbt själv, för att minska risken för mögel. Bil täcker med tyger som inte andas kan faktiskt besegra sina egna syften genom att låsa till kondensering under ytan.

Det är inte heller en täckmantel mycket nytta om det inte är ordentligt ansluten. Bil täcker som kommer delvis lös och klaff mot fordonet de är tänkt att skydda ens kan repa sig. Många bil omfattar nu har resår i båda ändarna som kan glida över stötfångare för en handske-like fit. Användarvänlighet är en annan faktor. Om en lätt täcka kan tjäna syftet, är det självklart att föredra framför ett tjockare tyg som måste brottas med. Också, anser att skydda sig måste rengöras ofta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.