Vad är Box Trucks?

Lastbilar har varit på väg sedan Gottlieb Daimler rullade den första ut 1896. Som olika typer av lastbilar utvecklats under åren, utvecklades stilen i rutan lastbil. Box lastbilar är vanligen medelstora fordon med hytt separat från chassit, som faktiskt bär behållaren enhet kallad box.

Box lastbilar främst används för leverans och överföring av gods. En blick ner eventuella storstan gata visas förmodligen ett eller flera fält lastbilar-varav många är hyres-typ flyttar skåpbilar. Små företag kommer ofta köper box lastbilar för sina företag. Vissa fält lastbilar kylda enheter, medan andra inte. Till skillnad från andra leverans lastbilar, de flesta box lastbilar saknar farstun från hytten i rutan, men det finns undantag. Normalt måste dock föraren att lämna hytten och öppna den bakre luckan för att komma åt lasten. Flesta box lastbilar har berg-like last dörrar, och många har hydrauliska hissar för lastning av tunga pallar. Vissa fält lastbilar har en extra sidodörr.

köra en låda lastbil är mer utmanande än att köra en personbil, men det är förvisso inte så utmanande som en stor rigg. Vissa stater kräver en uppgraderad körkort, och många företag kräver ren DMV register för att kvalificera sig som förare av en låda lastbil.

Beroende på modell kan rutan lastbilar innehålla samma varelse bekvämligheter som personbilar som är utrustade, med servostyrning och bromsar, luftkonditionering, och hög ljudkvalitet system. Andra modeller som används för nyttiga ändamål eller till exempel militära eller civila logistik, kanske bättre flotta fordon.

De flesta större lastbilstillverkare producera Box lastbilar, bland annat Ford, GMC och Chevrolet. Shoppers letar efter låda lastbilar kan hitta dem nya eller begagnade på partier lastbil återförsäljare eller på Internet på sådana anläggningar som eBay och Used Car Mart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.