Vad är Betjänad parkering?

Det finns tillfällen när du parkerar din bil på en händelse kan skapa problem. Dåligt väder kan vrida gå från bilen till den plats i en tortyr test, förstör dyra kläder och skor. Det kanske inte finns tillräckligt tillgänglig parkering nära restaurangen eller konsertsal, vilket innebär en lång promenad genom stadens gator på natten. En förare får möjlighet att släppa sina passagerare av vid ingången till en glamorös händelse, men han eller hon fortfarande kommer att göra en mindre glamorösa vandring från parkeringsplatsen efteråt. På grund av dessa problem, många exklusiva restauranger och marknadsplatser som erbjuder valet parking.

Valet parking är en tjänst för att eliminera behovet av kunder eller gäster att parkera sina fordon. Besökare köra till ett område avsett för betjänad parkering och föraren får en biljett som anger hans eller hennes fordon. En ansvarsfull förare anställs eller anlitas av plats kommer sedan att köra bilen på en övervakad parkeringsplats. När gästerna är beredda att lämna händelsen, en betjänt parkering samordnare kommer att hämta matchande bilnycklarna och föraren återgår fordonet.

många exklusiva restauranger och klubbar erbjuder valet parking som en vanlig alternativ, eftersom det skapar en air av åtskillnad och positiva kundservice. Andra platser kan kontraktet valet parking tjänster för speciella tillfällen där parkeringsutrymme kan vara ett bidrag eller gäster kräver VIP-behandling. Valet parking anställda kan åläggas att bära uniformer och visa en respektfull inställning till sina kunder. Valet parking företag kan också ta ett ansvar för olyckor eller skador på fordon kvar i sin vård.

Valet parking är inte alltid ses som en användbar tjänst. Ägare av dyra sportbilar eller bilar lyx kanske inte känner dig bekväm lämna över sina nycklar till en ung förare, även en i uniform. Valet parking har skildras i filmer och TV-program som en möjlighet för anställda att ta obehörig glädje åkning i kundernas fordon eller ta onödiga risker medan parkering på tvivelaktiga utrymmen. I verkligheten är de flesta valet parking anställda fullt försäkrade, med många års erfarenhet som förare.

Om platsen erbjuder valet parking som en reguljär tjänst för kunderna, då tippning föraren eller samordnaren kan förväntas. Det finns inga fasta regel, men en betjänt förare i allmänhet får samma spets belopp som en kappa checker eller öppen dygnet runt-inte så mycket som väntar personalen, men åtminstone några dollar för snabb och tillmötesgående service.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.