Vad är Auto Salvage?

Auto bärgning är praxis att ta bort och återanvända bildelar från oanvändbara fordon kan säkert avyttra de delar av bilen som inte kan räddas. Detta görs på varv Auto bärgning, även kallad auto återvinningsföretag . Auto bärgning förhindrar slöseri med användbara delar och material, och främjar miljöskydd genom att återanvända fordonskomponenter i stället för bortskaffande av dem i en deponi.

Biltillverkning är den största industrin i världen. Som sådant är det också den som genererar mest avfall. Detta avfall innebär en stor belastning på deponier och i förlängningen, miljö. Auto bärgning industrins försök att mildra detta problem genom att återanvända delar av bilen som fortfarande är funktionella. Så mycket som 76% av en genomsnittlig bilens delar kan räddas-mer än någon annan massproducerad komplexa objekt.

Miljöriktig auto bärgning har i allmänhet tre faser. Det första stadiet, förbehandling , består i att förbereda fordonet för demontering. Detta innebär dränera det av alla vätskor som olja, kylvätska och bränsle, för att hindra dem från att läcka ut när fordonet är på bärgning gården och sipprar ned i grundvattnet. Den gas tank, batteri och däcken är också bort. är i vätskan återanvänds i en annan bil som säljs, eller transporteras från Auto bärgning gården till en återvinningsanläggning. Batteriet är också nytt sålt eller återvinnas. Gastuber, en gång avrunna, kan återvinnas som skrot. Däck kan återanvändas på olika sätt-de kan regummerade, används som grund gummi, eller brännas för energi vid tillståndspliktiga anläggningar. Den automatiska rädda gården kan sedan utvärdera de övriga delarna, och beroende på deras tillstånd, reparation eller sälja dem. Om en hel bil anses repareras, får den säljas helhet. Modern auto bärgning varv använda en elektronisk databas för att inventera alla delar och fordon.

Exempel på delar som söks ofta ute på varv Auto bärgning omfatta hela främre eller bakre ändar, sidopaneler eller stötfångare, motorer, transmissioner, hjul, och elektronik, bland annat. Eftersom köpa begagnade delar en bil rädda varvet är billigare än att köpa dem nya, kan konsumenterna sänka inte bara kostnaderna för en reparation, men också deras försäkringar räntorna om reparationen i fråga är en försäkringsskada. Auto bärgning varven också ägare av sällsynta, out-of-produktion fordon med en chans att få svåra att hitta reservdelar.

När alla säljbara delar tas bort, en automatisk kontrakt bärgning varvet en kross att platta fordonets ram. Den metalliska delarna kan säljas, och inte kan metalliska delar säkert läggas i en deponi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.