Hur jag skicka en bil?

Det finns flera sätt att transportera en bil, beroende på var bilen måste transporteras till, vilken typ av bil, och hur fort bilen kommer att behövas i andra änden. Flertal företag som specialiserar sig på auto transport, flytta bilar från plats till plats inom samma land, och ibland erbjuder internationella sjöfarten också. Priser för tjänster bil sjöfarten varierar beroende på ett antal faktorer. En del företag erbjuder bil sjöfarten där bilen flyttas ensam på en flatbädd lastbil eller i en container eller en släpvagn från en plats till en annan. Denna metod för att leverera en bil som är vanligast hos människor som har mycket värdefulla bilar som kan bli skadade under transporten, eller av människor som behöver en bil levereras snabbt, eller flyttas mellan avlägsna platser. Någon med en vintage Rolls Royce Phantom, till exempel, skulle definitivt ha den extra säkerhet som denna typ av tjänst. Likaså flyttar någon som vill ha sin bil omedelbart i den andra änden av flytten kanske vill använda en privat sjöfart tjänst av detta slag.

Andra företag transportbilar i stora partier, att flytta dem tillsammans i rack. Denna metod för att leverera en bil tenderar att vara billigare, eftersom ägarna till alla bilar dela på kostnaderna för sjöfarten. Dock kan det vara besvärligt, eftersom leveranstiden kan förlängas, eller som planeras för de infall av avsändaren. Avsändaren kan också vara ovilliga att resa till avlägsna platser, eftersom resan kan bli dyrt och inte särskilt produktiv. Ett annat sätt att transportera en bil innebär pratar med en bilhandlare för att se om det är möjligt att ha privata fordon paketerat på återförsäljarens transporter. Några vänliga handlare kommer att tillåta människor att göra detta mot en avgift om de köpte sin bil av försäljaren, eller återförsäljaren kan ha möjlighet att ansluta en kund med en automatisk transporttjänst som inte annonsera för allmänheten. I vissa fall kan transporten till sänkta kostnader på grund av att avsändaren behöver en extra bil för att balansera belastningen, men lycklig omständighet är ganska ovanligt.

Overseas bilen sjöfarten kan få mer komplicerat, eftersom det kan finnas omfattande pappersarbete som krävs när man leverera en bil över internationella gränser. Företag med specialiserat sig på internationella Auto Transport vanligtvis överens om att hantera allt pappersarbete som en del av sin avgift, som kan rädda människor en stor ansträngning. Företag kan ge snabb och konventionella tjänsten, med konventionella tjänsten tar längre tid eftersom företaget väntar tills det har ett stort parti av bilar till fartyg. Express service kan innebära flygande bilen, snarare än att ta den med båt, och det kan bli mycket dyrare, men det blir bilen till slutdestination mycket snabbt.

Alternativt kan man bli en statschef eller framstående diplomat. Många statsöverhuvuden resa med egen fordonspark, med regeringen stå för notan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.