Hur är en Limo Built?

Att bygga en limousin, eller limousine, är mycket teknisk. Det tar många timmar att gå från en vanlig bil till en lyxig limousin. Processen handlar inte bara om att lägga delar till bilen, men många gånger att lägga till en helt ny interiör. Men med lite tur och stor teknisk expertis, kan sträcka Sedan ser ut som en miljon dollar.

Många kanske blir förvånade första steget för att bygga en limo är helt enkelt att gå till en bil mycket och köpa en lager Automobile. Vanligtvis kommer dessa bilar vara av hög kvalitet bilar. Lincolns och Cadillacs är populära val. Dock kunde nästan alla typer av bilar omvandlas till en limousin. Vissa modeller har en tendens att sälja bättre än andra. När bilen köps, omfattande förändringar sker nästan direkt. Inredningen är nästan helt rensad och fordonet är bokstavligen halverats, eller åtminstone, om inte på mitten, i två olika sektioner. Stål stöder sedan läggs på plats för att tillgodose extra organ som kommer att läggas till. Längden av stål stödjer beror på längden avsedda för stretch limo. När stålet är på plats är det dags för golvet och sidopaneler läggas tillsammans med taket. Detta är den del av den process där limousinen faktiskt börjar se ut som en riktig bil igen, åtminstone från utsidan. De flesta extra mekaniskt arbete, som arbetar med det elektriska systemet och ansluter några mekaniska komponenter i båda ändarna av fordonet, kommer att ske vid denna tidpunkt också. När denna är klar är det dags att arbetet på interiören. Sätet i en limousin sker vanligtvis för mycket hög användning och görs till standarder mycket högre än bilindustrin normalt använder för sådana möbler. Detta beror på de platser som ofta används mer än i normala fordon och kan göra den övergripande utseende Sedan ser dåligt om det inte är i gott skick. Dessutom kommer några andra lyxiga detaljer, såsom en bar eller bord, även läggas på denna punkt.

När inredningen är klar i limousinen redo för använda. Dock kan vissa slutliga ändringar, såsom tillägg av anpassade fälgar, också göras. Om bromsarna uppgraderades inte i början av processen, kommer detta sannolikt också att behöva göras. Sträckan limo kommer att göra några tillfogade bulk och bromsarna som kom som standard på den ursprungliga bil kanske inte tillräckligt för att hantera den extra belastningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.