Vad är kadett?

Termen "kadett" används på flera olika sätt att hänvisa till en tjänsteman inom marinen eller ombord på ett handelsfartyg. Olika nationer har organiserat sin ranking system på olika sätt, vilket innebär att en kadett kan ha varierande grad av makt, beroende på vilken nation han eller hon arbetar. Insignia används av midshipmen att utse sina rang medan i uniform är också varierat, men är oftast mycket enkel, vilket återspeglar det faktum att insignier blir allt mer komplexa och utsmyckade som en stiger i ledet, eftersom nya leden traditionellt ceremoniellt fästs på en befintlig uniform för indikera en höjd i status.

Historiskt sett har midshipmen "unga herrar" under utbildning att officerare. De hade olika grader av makt och status ombord, beroende på era där de bodde, men förutsattes i allmänhet att arbeta sig upp i graderna och i en eventuell position som en officer. Midshipmen uthärdade ibland långa perioder av utbildning innan de antas som officerare. I modern tid har termen används vanligtvis i förhållande till en officer kadett. Officer kadetterna är personer som är under utbildning för att bli officerare, och de kan vara utbildning vid Sjökrigsskolan eller säljare marin akademi. Begreppen "officer cadet" och "kadett" kan bytas ut i detta fall, med alla elever i akademin att betraktas officer kadetter och midshipmen. Efter examen har de en formell provision som medger dem till rang av officer och tillåter dem att börja arbeta ombord på fartyg. I vissa flottor och marinsoldater köpman, ställning kadett är den lägsta beställt rang . Detta speglar de historiska roll kadett, som praktikant ombord på ett fartyg, som lär vara en officer. Som lägst rankade officer har kadett många möjligheter till avancemang, med avancemang är baserat på prestation, tid i drift och utvärderingar från handledare. Flesta midshipmen förblir inte i denna rang mycket lång, utvecklas till högre befattningar snabbare.

Liksom andra officerare, midshipmen hålls hög prestanda och karaktär standarder. De fungerar som företrädare för sina nationella regeringar, och förväntas uppträda hedervärt på land samt ombord på fartyg. Straffen för att bryta lokala lagar eller orsakar anfall till lokala tjänstemän, dignitärer, och medborgarna kan vara svår, som en påminnelse om att en kadett är inte längre bara en vanlig människa, utan ett uttryck för en nationell regering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.