Vad är ett pendeltåg?

Ett pendeltåg tjänst är ett tåg som ansluter en central business district till perifera områden. Detta gör det möjligt att pendla in till staden från förorterna och närliggande städer. Ofta ansluter pendeltåg med staden transitländer, såsom en tunnelbana eller metro system, vilket gör att passagerarna att gå vidare till nästa destination lätt. Många stora städer har tjänsten pendeltåg, som ofta sponsras delvis av lokala eller nationella regering.

Flera saker skiljer en tjänst pendeltåg från andra tågtrafik. Den första är att den är utformad för att rymma mycket stort antal passagerare, inte alltid helt bekvämt, eftersom det inte är utformad för att resa långa sträckor. Den andra är att ett pendeltåg körs regelbundet schemalagda tider, till skillnad från många tunnelbanetrafik och lätt spårtrafik, som körs med specifika intervall. Pendeltåg utmärks också av snabbspårväg via järnväg tåg, som kan dela spår med godståg och långväga persontrafiken. Det finns många fördelar med att installera en tjänst pendeltåg. Tjänsten uppmuntrar människor att använda kollektivtrafiken, snarare än att köra in i en stad. Detta i sin tur minskar trängsel-och parkering i staden. Det är också mer energieffektiv, eftersom ett pendeltåg tåg kan använda grön energi. För passagerare, är ett pendeltåg ett bekvämt sätt att komma in i staden utan att behöva köra så att de kan koppla av, läsa eller arbeta på arbete projekt på väg in Eftersom ett stambanan ofta använder befintliga spår, kan det inte vara så dyrt att installera som ett pendeltåg eller tunnelbanan. I vissa områden är överbryggande Banavsnitt som behövs för att få systemet pendeltåg hela vägen in till staden, eller att koppla upp det med tjänster Lokaltrafik, men kostnad för dessa är minimal jämfört med om ett helt nytt spår. Eftersom ett pendeltåg tåg kan ofta använda befintlig infrastruktur, det bolag som kör pendeltåg kan fokusera på att köpa extremt snabba tåg med hög kapacitet, som är mycket efterfrågade.

Eftersom de flesta pendeltåg tåg kontakt med andra metoder för transport, de är också mycket bekvämt. När passagerarna stiga av pendeltåg tåget, kan de använda Lokaltrafik för att komma till deras slutliga destination. Med denna typ av tjänster över flera nätverk är mycket effektiv, och det uppmuntrar människor kunna lita på kollektivtrafiken. Med en växande intressant att avhjälpa trängsel och att minska energianvändningen i 1990-talet började många städer för att göra stora investeringar i pendeltåg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.