Vad är en hopfällbar båt?

en hopfällbar båt är en liten, lätt fartyg som fälls för att möjliggöra bekväm förvaring och transport. Denna typ av båt är vanligtvis köps av dem som inte har lagringskapaciteten för regelbunden medelstora båtar och /eller bara använda en båt ibland. Längden på de flesta vikbara båtar ligger mellan 6 fot (1,8288 meter) och 12 fot (3,6576 m). P

Folding båtar inte är lika stor utsträckning som den uppblåsbara typen. En uppblåsbar båt kan vara lättare och behöver ännu mindre lagringsutrymme än en hopfällbar båt, men den kan punkteras ganska enkelt och kräver tid för att blåsa upp och lufta. Folding båtar tar även tid att sätta ihop och ta isär. Vissa falsning båtar är gjorda speciellt för flygresor som den reguljära flygbolag eller buske flygplan.

Om en motor önskas på en hopfällbar båt, är någonting mer än 10 hästkrafter (HP) rekommenderas vanligtvis inte, eftersom dessa båtar är små och lätta. Många folding båtar kräver endast en 2 hk motor. Folding båtar vika ofta platt och vissa kan gled under armen och bar på det sättet. En hopfällbar båt kan komma med en bärväska, medan andra typer av hopfällbara båtar kan kräva ett mini tvåhjuligt trailer lift.

En hopfällbar båt kan kännetecknas av kort som passar på golvet i båten för att lägga till stabiliteten. Många olika lätta material som t. ex. marin plywood, aluminium och syntetmaterial används ofta för att bygga fällbara båtar. En fol

Det finns flera olika kategorier av ihopfällbara båtar. Fällbara kajaker och kanoter används för lätta touring resor och några av dessa är extremt kompakt. De kan passa in i en bil bål och /eller levereras med en väska. Folding jollar eller anbud är populära bland människor med större fartyg eftersom dessa båtar kan användas för att transportera människor och varor från stranden tillbaka till den större båten. En hopfällbar Jolle eller anbud kan också vara en perfekt liten båt för användning med ett fritidsfordon (RV), t. ex. en husbil.

kan ding båt kommersiellt görs eller specialanpassade av sin ägare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.