Vad är en gas MATVRAK?

En gas MATVRAK är en bil som har mycket låg bränsleförbrukning, vilket resulterar i hög bensinförbrukning. Eftersom vissa människor börjar bli oroad över långsiktiga lönsamhet oljeleveranser, bränsleslukarna är en fråga som ofta diskuteras. Eftersom bränsleslukarna förbrukar mer bränsle, kan de producera potentiellt mer utsläpp samt, vilket är olämpligt, särskilt i många västerländska nationer som har föreskrivit utsläppsnormer av miljöskäl.

Generellt sett är en gas MATVRAK ineffektivt med bränsle helt enkelt eftersom det är mycket tung. En tyngre bil kräver mer bränsle för att köra, liksom ett fordon som är konstruerade för höga prestanda som en sportbil. Vissa bränsleslukarna har också mindre än idealisk bränsleeffektivitet, eftersom deras övergripande designen är inte särskilt aerodynamisk. Bilar med konstiga utskjutande delar eller otympliga konstruktioner kropp kommer att generera fler drar, orsakar en efterfrågan på mer makt för att hålla bilen igång.

Några av de mer kända exemplen på bränsleslukarna är lastbilar och terrängbilar (SUV ). Många äldre modeller av bilar förbrukar också en hel del bränsle, eftersom de är tunga och de har organ som saknas i aerodynamiska egenskaper. Sportbilar kan äta upp en hel del bränsle samt, eftersom deras motorer är konstruerade för att producera en hel del råstyrka. En muskel bil också kan vara en gas MATVRAK, kombinerar krav på hög prestanda med en mycket tung kropp. I vissa länder har de nationella regeringarna vidtagit åtgärder för att uppmuntra biltillverkarna att producera bilar med bättre bränsleekonomi. Konsumenterna är också uppmuntras genom incitamentsprogram som erbjuder rabatter, eller straffrättsliga program som en gas MATVRAK skatt som driver kostnaden för bilar med låg verkningsgrad upp. Många biltillverkare har även engagerat sig i experimentella program som spelar med andra energikällor, med det slutliga målet att få bort petroleumprodukter från processen helt och hållet.

Det finns några legitima skäl att köra en gas MATVRAK. Jordbrukare, till exempel, behöver tunga lastbilar för olika gård sysslor och utrustning för hantering. Människor som gör en mycket tung hala, såsom entreprenörer, även kräver stora, tunga fordon. Men många bränsleslukarna för en annan marknad, SUV, till exempel, är tänkta att tilltala unga urbana yrkesverksamma, som förmodligen inte har ett överväldigande behov av dessa stora, tunga och ibland farliga fordon. Vissa människor som stöder bränsleekonomi hoppas att ändra den sociala statusen för små, bränslesnåla bilar förvandla dem till snygga sökt efter poster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.