Vad är en Utility Trailer?

Även om begreppet utility trailer kan hänvisa till ett obegränsat antal olika typer av släpvagnar i allmänhet är ett verktyg släpvagn ett manuella fordon som drar eller dras av ett motordrivet fordon, exempelvis en bil eller lastbil. Verktyget släpvagnen har hjul och kan byggas som en platt-is säng utomhus släpvagn eller ett inbyggt släp med hyllor eller specialmaterial utrustning inbyggt Ett verktyg släpvagn avsedd att dra någon sorts utrustning, antingen för yrkesmässig eller fritidsbruk . Ett verktyg släpvagn fäster ett motordrivet fordon via ett ryck. Det finns många typer av skavanker, men den vanligaste är två tum (5 cm) Kuldrag. Normalt bör ett verktyg släpvagn fästas på ett fordon med tillräckligt bogsering kapacitet att hantera en betydande belastning, och därför är det vanligast att upptäcka ett verktyg för släpvagn knutna till någon form av lastbil. I USA måste alla trafiksäkra släpvagnar fungerande bromsljus och lämpliga plåtar licens.

Utility släpvagnar finns i en mängd olika stilar, längd, bredd och kapacitet vikt. Många fritidsaktiviteter motorsports ryttare använda verktyget släp att dra sina motorcyklar, vattenskotrar, eller ATV. Dessa verktyg släpvagnar oftast enaxlad enheter med två hjul, men större trailerss komma i en tvåaxlad version med fyra eller flera hjul för att stödja större vikt och att balansera lasten. Vissa nytta trailers medföljer för att skydda de föremål som bogseras från väder, skräp, och stöld.

Mest nytta släpvagnar inte kommer med ett aktivt bromssystem, och i stället påskynda och bromsa i förhållande till dragfordonet. Utility släpvagnar förbi en viss vikt och längd måste dock ha ett bromssystem för att arbeta i samordning med dragfordonet. 18-wheeler lastbilarna är ett exempel på ett verktyg släpvagn med en inbyggd i bromssystemet.

Bifoga ett verktyg släpvagn för att din bil kommer att påverka stabiliteten och hantering av hela fordonet. Eftersom verktyget släpvagn själv ger extra tyngd åt fordonet som helhet-förutom allt som körs på lastbil-bromssträcka din bil kommer att höjas avsevärt. Dessutom är hanteringen av din bil kommer att påverkas av vind, snö och regn. Du måste ta hörn långsammare samt att förhindra att släpet svänger för långt i endera riktningen, vilket gör att föraren kan förlora kontrollen över fordonet.

Ta dessa faktorer beaktas innan du kör släpvagn. Säkerhetskopiera din bil kommer också en ny utmaning, eftersom vända en släpvagn kan vara svårt och tar lite övning. Var noga med att ge extra utrymme i tur och se till att du har tydliga synlighet i din backspeglar samtidigt drar en släpvagn nytta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.