Vad är en Steamer Trunk?

En ångbåt stam är en typ av bagage som tar formen av en stor robust stam med en platt topp. Dessa stammar var byggda för långa resor, särskilt om ånga tåg och båtar, den platta toppen gör en ångbåt trunk lättare att hantera och stapla. Många människor fortsätter att använda ångbåt koffertar för resor och sjöfart i dag, och vissa människor också behålla en ångbåt stam runt huset för att användas som lagringsplats bröst. Steamer stammar finns ofta i vintage butiker i varierande förhållanden, och en del företag tillverkar också ångbåt stammar som kan köpas nytt från leverantörer specialitet bagaget.

Normalt är kroppen av en ångbåt stam framställda av tjockt trä eller metall, och det är ofta spänns med metall eller läder band för att säkerställa att det är extremt robust. En ram av metall eller trä kan vara inneslutna innanför ångbåt stammen så att den kan tåla tunga effekter och vikten av bagage ovanpå det. Normalt är insidan av en ångbåt stam klädda med läder, tyg eller papper, och ett dekorativt mönster används ofta på fodret. Utsidan av stammen kan vara klädda med läder eller prägling av metall, och det kan vara vanligt eller mycket dekorativa.

På vintage ångbåt koffertar, dekorativa funktioner som präglade metall hörn på kanterna av stammen är vanliga, medan moderna ångbåten stammar tenderar att vara effektivare. Stammen också normalt omfattar två kraftiga handtag på båda sidor om stammen så att den kan flyttas, och det kan också låsbara lås för säkerhet. Vissa ångbåt koffertar komma med remmar att gå runt stammen, se till att det förblir stängd och ge ett handtag.

Storleken på en ångbåt stam varierar. Mindre versioner kan flyttas med en stark person, så länge de inte är tungt lastad, medan större ångbåt stammar kan kräva två vaktmästare eller en handkärra. Klassiskt, målade människor sina initialer på ångaren koffertar för att göra dem lättare att identifiera, och många vintage stammar täcks också med bagage klistermärken från olika rederier, somliga vill samla dessa klistermärken.

En årgång ångbåt trunk i gott skick kan vara ganska dyra. Det är också möjligt att hitta återställd vintage koffertar, med de flesta av sina ursprungliga egenskaper intakt och ersättning för skadade saker som foder eller handtag. Vissa människor tycker om att köpa gamla ångbåten stammar och renovering dem, och många antikvariat har minst en ångbåt trunk lurar i deras djup. Förutom att vara dekorativa, en ångbåt stam kan också vara ganska bra, det kan laded med tillhörigheter för att flytta eller långa turer ombord på ett fartyg, och några ångbåt koffertar även komma med organisationsverktyg som hängare för kläder, hyllor, eller drag-ut lådor och brickor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.