Vad är en SKÅPBIL?

En panel lastbil är en lastbil med en sluten kropp, som ger ett stort utrymme för godstransporter. Panel lastbilar har historiskt använts som vapenbärare för allt från blommor till livsmedel, och specialiserade modeller har också utformats för användning som likbilar. Flera bilföretag göra panel lastbilar för att användas som vapenbärare och bil entusiaster ibland restaurera årgång panel lastbilar ur ett intresse för historia i dessa fordon.

Kroppen av en panel lastbil placeras på en lastbil chassi så att fordonet kommer att kunna bära tunga bördor och för ökad hållbarhet. Hytten på lastbilen och sängen är båda helt omslutet, och den typiska SKÅPBIL har inga fönster ovanför sängen. När den används som en leverans fordon, en panel lastbil kan ha hyllor, dörrar, eller ställ att hålla produkter som anordnas inne i lastbilen och för att förhindra skador på produkter samtidigt som transporter.

elektriker, rörmokare och andra yrkeskategorier i i byggsektorn kan beställa en lastbil anpassad panel som ska användas som ett verk fordon. Dessa fordon är avsedda att bära verktyg på ett organiserat sätt så att det är lätt att komma till arbetet på en arbetsplats. Byggnadsarbetare kan också köra skåpbilar, som är större och har mer plats för utrustning, men kan vara svårare att hantera så många skåpbilar är svårare att köra än grundläggande lastbilar. Ny panel lastbilar normalt ha väldigt några krusiduller, eftersom de är utformade som arbetar fordon. Tillverkaren får sälja en lastbil med en strippad inredning så att kunderna kan utrusta lastbilen som behövs eller kan tillverkaren erbjuda möjligheten av kundanpassning i fabriken, med leverans av färdig att använda lastbil. En gammal panel lastbil som en renoverad årgång fordon kan komma med anpassningar till av tidigare ägaren.

En fördel med att använda en panel lastbil för transporter och leveranser är att det är relativt lätt att hantera och park. I trånga miljöer som städer, kan det vara enklare att navigera med en panel lastbil än med en stor van eller en full sized leverans lastbil. Människor heller inte behöver speciella licenser för att driva panelen lastbilar, och inga speciella förkunskaper krävs, utöver en medvetenhet om hur du använder sidospeglar att övervaka trafiken runt och bakom lastbilen, eftersom det inte finns några fönster i den bakre delen av fordonet till möjliggör synlighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.