Vad är en Herculiner?

Herculiner ® är en stabil säng liner som används för att skydda lastbil sängar. Till skillnad från fast prefab liners som gled på plats och säkrar är Herculiner ® faktiskt ett kit som gör det möjligt att sprida en skyddande sammansatt över golvet och på sidorna av flaket. När den tillämpas på rätt sätt, ger Herculiner ® års skydd mot rost och repor utan att fördärva hela utseendet på flaket.

Ge ett lönsamt alternativ till både prefabricerade och spray på liners gör Herculiner ® för enkel installation. Tillgängliga rött, vitt och grått tillsammans med standard svart, alla med grundläggande kunskaper målning kan ansöka föreningen på flaket sitter kvar och skapa ett utseende som ser ut som om en professionell gjorde arbetet. måste Några försiktighetsåtgärder vidtas när du installerar Herculiner ® ". Arbetet bör utföras i ett område som är väl ventilerat. Det är också viktigt att se till att det inte finns någon direkt solljus i rummet och att substansen inte kommer i kontakt med vatten under torkning. Men när Herculiner ® är torr, kommer flaket skyddas från enstaka repor som äger rum med normal användning av en lastbil. Den Herculiner ® sängen liner erbjuder flera fördelar jämfört med andra typer av liner flaket. Snabba reparationer på linjetrafiken behöver inte mer än att borsta på lite mer sammansatt. Detta innebär att det inte är nödvändigt att ersätta hela delar, som den sammansatta enkelt följer den ursprungliga ansökan. En annan fördel är den gropiga konsistens hos substansen. Detta gör det svårare för något att glida runt sängen under transport. Dessutom är utseendet mycket lik den som en spray-on truck bed liner, men är mycket billigare.

Medan Herculiner ® är ett utmärkt alternativ för många människor, har vissa konsumenter noterat några nackdelar med processen. En är att över tiden den svarta Herculiner ® förening tenderar att långsamt tyna till grå över tid, särskilt om bilen har lämnats utanför i stället förvaras i ett garage eller täckt utrymme när den inte används. Om vatten är tillåtet att sätta på flaket, kan det med tiden skapa en spricka i yta Herculiner ®. På platser där värmen och luftfuktigheten nå tropiska nivåer under sommarmånaderna, finns det en chans att Herculiner ® blir något klibbig, särskilt när i solen i flera timmar.

Ändå är Herculiner ® ett kostnadseffektivt sätt att skydda lastbil sängar från normalt slitage. Substansen kan lagras i flera år, vilket gör det enkelt att utföra regelbundna touch-ups. Lätt att rengöra och underhålla, med Herculiner ® kan vara det perfekta alternativet för många åkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.