Vad är en Cykelväska Tank?

En pannier tank är en typ av tåg som transporterar bränsle och vatten i korgar vid sidan av pannan. Detta sätt att Tanklok förknippas mest speciellt med Great Western Railway (GWR), även exempel kunde ses i tjänst på andra järnvägar också. Även ånglok har till stor del ersatts av lok av andra typer, några kan ses i aktion i dag i olika hörn av världen, inklusive pannier tank lok.

ånglok får sin ström från ånga. Historiskt transporteras varje lok ett anbud med bränsle och vatten. Med tiden började järnvägar anta tanken lok; motorer som transporteras bränsle och vatten rätt på loket, i stället för i ett separat anbud. Det fanns flera fördelar med detta mönster som gjorde att fånga den i många hörn av Railroading världen, och ett antal varianter på tanken motorn skapades för att möta olika behov. Ett lok med pannier tankar har en låg tyngdpunkt, vilket kan göra det säkrare i höga hastigheter. Det bränsle och vatten är också lätt åtkomliga, en klar fördel, medan botten av tankarna är högre än under sidotankar annan tank stil som kan användas med lok. Konstruktionen gör att loket att titta lite bulgy, eftersom tankarna sticka ut från sidan av pannan, men vissa tycker utseendet pannier tankar ganska glad, beroende på vilken stil, kan motorn påminner om en ekorre med kinder full av nötter. är den resande avstånd av ett ånglok begränsad del av hur mycket bränsle och vatten kan göra, förutom hur effektivt den kan använda sin försörjning. Även om tågen kan stanna för att ladda om sina tankar, är det mycket enklare och effektivare för att kunna gå rakt igenom. Den pannier tanken konstruktion var avsedd att maximera den mängd material som skulle kunna utföras utan att äventyra driften av pannan.

The Great Western Railway produceras pannier tank lokomotiv i del genom att ändra befintliga lok, och så småningom utvecklat flera modeller som byggdes med pannier installerat tankar. Entusiasterna kan peka ut flera olika modeller och modifieringar som används av GWR med pannier tankar, tillsammans med exempel på pannier tanken mönster som förr användes av andra järnvägar. Människor som är intresserade av denna design personligen kanske vill be arv järnvägar om de använder en pannier Tanklok eller känner till en järnväg som går.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.