Vad är en Cargo Trailer?

Cargo släpfordon är släpvagnar som används för att transportera varor, boskap och andra föremål från en plats till en annan. En last släpvagnen är vanligtvis inte är utrustad med en anordning för förflyttning i och för sig. Istället är släpvagnen normalt är knuten till vissa transportmedel för att klara transport från en plats till en annan. En av de enklaste exemplen på en last släpvagn är flatbädden. Ofta knuten till en lastbil genom en kulled mekanism, en trailer av denna typ kan användas för att dra ett antal poster såsom båtar, fordon, eller någon typ av gods som kan uppnås med rep, remmar eller liknande metoder . Till största delen är en flatbed idealisk när varorna bara måste transporteras en kort sträcka. En annan vanlig typ av last släp är det långa loppet släp används för att överföra gods långa sträckor. Traditionella trailer av denna typ kommer att vara högst femtitre fot eller 16,15 meter lång. Stödjas med flera däck längs mitten och bak på släpet, har den främre delen vanligtvis utrustning för att möjliggöra att släpvagnen par med en överföring lastbil. Leg mekanismer, kallad landningsställ, brukar finnas för att stödja framför släpet när det inte är kopplad till en lastbil.

mindre versioner av lasten släpvagn används också i stor omfattning. En halvslutna häst släp kan vara anslutna till en pickup och används för att förmedla en eller flera hästar med lätthet. Ett verktyg släpvagn gör en enkel men perfekt sätt inhalning maskiner såsom gräsklippning utrustning från en plats till en annan. Djuplastningssläpvagnar kan användas till att flytta möbler eller tar större bitar av jordbruksutrustning med lätthet, eftersom sovstolar, flatbeds inte har höjd och bredd begränsningar av andra typer av last släpvagnar.

Många företag, till exempel byggföretag och gräsmatta omsorg, använda en last släp av något slag för att hantera kortsiktiga transportbehov. Trucking företag erbjuda flera olika längder och typer av last släpvagnar för att hantera korta sträckor och de långa transporter av många varor och material. Villaägare kan använda en enkel last släpvagn som ett sätt att transportera en båt till en strandpromenad.

Även yrkesverksamma vanligen tillverkar last trailer, är det också möjligt för individen att konstruera släpvagnar som fungerar bra för lättare uppgifter. Många hemmagjord last släp är skapade med en solid stålram tillsammans med tjocka träplankor för golvbeläggning. Botten av släpvagnen monteras på en axel och utrustad med fyra till eight däck, beroende på storleken på släpvagnen. Därifrån kan kroppen förstärkas med tillägg av löstagbara skenor runt kanterna eller som en enkel flatbed.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.