Vad är en Bagage varukorg?

En bagage vagn är en typ av vagn som vanligtvis används för att transportera bagage. Dessa återfinns ofta används på flygplatser, men de kan också användas i andra resvanor. En bagage cart gör det vanligtvis lättare att transportera flera bagage. I de flesta flygplatser kommer Bagagevagnar inte tillåtas i det ombordstigning området, eftersom en persons last bör reduceras till ett enda stycke handbagage på den punkten. En del människor väljer att köpa en bagage vagn. Dessa finns i olika storlekar och typiskt vika eller kollaps för att göra dem enkla att förvara när de inte används. Vissa innehåller elastiska band med krokar att säkra bagage till ramen på vagnen. Oftast är det bekvämt och en god investering för människor som reser ofta. Även om en person inte är engagerat i flygtrafiken, kan han använda det på tåg eller buss stationer eller när du checkar in hotell.

Resorts och hotell ofta har Bagagevagnar tillgängliga för användning av gäster. Dessa har i allmänhet fyra hjul under en platt yta. Alla sidorna tenderar att vara öppna men stänger ofta upphov från hörnen och ansluta till en kupol över bagaget vagnen. En bellhop används ofta för att ordna med bagage på denna typ av vagn och manöver det till gästens rum. Ett tips är vanligtvis förväntas för denna tjänst.

På flygplatser, kan bärare även hittas med kundvagnar för bagage. Den modell som de använder är ofta större än de som används av bellhops. De är också i allmänhet mindre attraktiva. Dessa vagnar har en tendens att även ha fyra hjul. Två sidor är vanligtvis öppen medan de två andra sidorna är stängda med handtag som tillåter dem att drivas. Bärarna vanligtvis lasta och lossa bagage. I vissa flygplatser finns det en avgift per föremål placeras på denna typ av bagage vagn. I andra flygplatser, är betalningen lämnas till de enskilda användarna. Det är dock i allmänhet förstått att denna tjänst inte är gratis och att vissa ekonomisk ersättning bör beviljas om det används.

Det finns också självbetjäning bagage kärror finns på många flygplatser. Dessa har vanligtvis två hjul i ryggen och ett enda hjul på framsidan. De har också normalt en korg nära handtaget där mindre föremål kan placeras. Handtaget kan fungera som en broms som måste vara deprimerad för att möjliggöra rörlighet. I vissa flygplatser kan dessa kärror vara gratis men i många flygplatser måste användarna betala för användningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.