Vad är bilauktioner?

bilauktioner är evenemang där bilar säljs med auktionen metod, med köpare erbjuder bud och bilar som säljs till högstbjudande. Några auktioner är öppna för allmänheten, möjlighet för alla att delta, medan andra kan vara stängda. Bilauktioner kan vara ett bra sätt att skaffa en bil till en låg kostnad, för människor som är bekanta med bilar och vet vad de gör. Människor som saknar erfarenhet får finna sig att göra ett oklokt köpa på auktion.

Lager vid en bilauktion kan komma från flera källor. Regeringen auktioner inkluderar överskottet regeringen fordon som skall avyttras, tillsammans med bilar som har beslagtagits av regeringen och brottsbekämpning. Bilauktioner kan också inkludera fordon som har beslagtagits av återbördande företag, bilar doneras till välgörande ändamål, bilar överskott från återförsäljare, eller bilar från privatpersoner som har beslutat att sälja sina bilar på auktion.

Normalt ska gå en bil alternativ att få en möjlighet att undersöka bilar som erbjuds till försäljning, men de får inte tillåtas att köra dem. Okulärbesiktning ger köparna en chans att avgöra om bilarna har några större problem, och ibland information om bilen är tillgänglig. Denna information kan inkludera service register eller en utvärdering av en mekaniker, beroende på vilken typ av auktionen. I andra fall kan inspektionen inte tillåtas, med köpare budgivning blind på bilarna i auktionen. P

Köpare kan behöva lägga ner en insättning på bud i auktionen, se till att de har medel att backa deras budgivning. I alla fall, när erbjudandet accepteras, kommer köparen måste visa upp pengarna omedelbart göra anspråk på bilen. Vissa auktioner ordna transporter och sjöfart på beställning, vanligtvis mot en avgift, medan andra förväntar köpare för att driva bilar från partiet. Bilarna är också lämnas utan garantier eller garantier, vilket innebär att om det uppstår problem med bilen, kan köparen inte klaga till företaget som höll i auktionen. Titlar kan fortfarande ha panträtt på dem, och bilar får inte nödvändigtvis passera smog tester.

Offren vid en bilauktion variera. Specialty auktioner såsom auktioner av veteranbilar, lyxbilar, eller bilar doneras till välgörenhet kan vara mycket hög kvalitet fordon, tillsammans med en möjlighet för människor att kontrollera fordon och får fullständig information om sin service records. Regeringen bilauktioner kan omfatta en rad fordon från otillförlitliga regeringen fordon som gick i pension efter en tid av tjänster till helt nya toppmodellen bilar beslagtagits från langare. Om det alls är möjligt, bör köpare undersöka bilar före köp, helst med hjälp av en mekaniker.

Auktion format också variera. Vissa bilauktioner hålls på nätet, tillåter människor att bud från någonstans. Andra kräver anbudsgivarna att närvara personligen, och några auktioner kommer att blanda budgivning, t. ex. telefonnummer budgivning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.