Vad är Wheel Lås?

Wheel lås är specialiserade lug nötter för att förhindra stöld av kundanpassade hjul och fälgar. Fälg lås är också tillgängliga för att förhindra stöld av reservdelar däck. Fälg lås fungerar som konventionella lug muttrar på bultar hjul till ett motorfordon, och de finns i olika storlekar och konfigurationer för att stödja installation på de flesta bilar, fälgar och däck. Flesta installationer kräver användning av fyra hjul lås-en för varje hjul, medan resten av däckets lug nötter kan vara av konventionell typ.

Vanligtvis kan lug muttrar lossas och tas bort med en vanlig lug skiftnyckel att byta ett däck, rotera däck, tillgång bromsarna och utföra andra handlingar underhåll av fordon. Dock vissa bilägare installera anpassade däck eller fälgar för att förbättra det estetiska utseendet på deras fordon. Eftersom dessa system kan vara ganska dyra, bilägare är tveksamma till att använda vanliga lug nötter, som skulle tillåta anpassade delar sig vara stulna. Som ett resultat utvecklades hjul lås. Hjul lås måste först låsas upp med en nyckel innan de kan tas bort, skydda bilens tillgångar från stöld.

För många bilägare, anpassade aluminium eller Aluminiumfälgar och hjul är en källa till enorm stolthet, och de ökar också det ekonomiska värdet på en bil. Korrekt säkerhet för dessa fordon ändringar är mycket väsen, särskilt i storstadsområden med höga stöld. Mest anpassade hjulpar inte har unika kännetecken eller serienummer som skulle göra dem kan återvinnas i händelse av stöld, förutsatt att de brottsbekämpande kunde spåra stulen egendom ner. Bilägare kan hjälpa till att motverka stöld inte bara med hjälp av hjul lås, men även genom att köpa deras anpassade hjulen lagligt och från en känd källa.

Tillverkare av hjul lås stolta över att erbjuda hundratals unikt knappat kombinationer för att minska risken för stöld med en liknande nyckel. De flesta företag ge sina hjul låses med en enda uppsättning nycklar, och det är starkt rekommenderat att en annan uppsättning föras och förvaras på ett säkert ställe, så att bilägare kan ta bort hjulen när de behöver. Särskilt när du reser långa sträckor eller ta bilen till service, det är en utmärkt idé att hålla en uppsättning nycklar till hjulet låser i handskfacket eller i någon annan lämplig plats så att om ett däck behöver ändras eller tas bort, det arbete kan göras enkelt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.