Vad är Wheel Kilar?

Wheel stoppklossar är kilar som glider under hjulen på olika skrivmaterial fordon för att hålla dem från att ändra eller rulla undan. Båtar, släpvagnar, bilar, lastbilar, fritidsfordon, husbilar, motorcyklar och alla nytta av denna grundläggande tillbehöret när du är lastning, lossning, utför rutinmässigt underhåll, och parkering. Hjul stoppklossar är lätta, lämpligt att göra i din bil, och mycket enkel att använda och ta bort.

Wheel stoppklossar likna miniatyr skateboard ramp med konkav, triangulär form, ofta med tung plast. De flesta är färgglada gula och orange, så de är mycket synliga. Deras yta kan vara strukturerad med gummi, så att den räfflade eller våffla mönster fastnar både trottoar och däck. Med hög friktion stoppklossar kommer inte halka, även om att hålla en stor lastbil på plats. Vissa är utrustad med en nylon rep som du kan dra för att frigöra stoppklossar från hjulen. Det finns massor av möjligheter att öka din säkerhet och välbefinnande genom att använda hjul stoppklossar. Till exempel, om du ändrar en punktering, kontroll fjädringen, eller byta olja, kommer hjulet stoppklossar ger dig back-up försäkran om att bilen inte kommer att flytta när du under den. Om du läser upp en släpvagn eller spände en båt eller annan fastsättning i ett fordon kommer hjul stoppklossar hålla båda sakerna stadig. Vissa människor parkering på branta backar knuff hjul stoppklossar enligt back däcken bara om deras nödbroms misslyckas. Det finns några variationer på standarden stoppklossar kil hjul. För fordon med dubbla hjul, kan chockera passa inbetween däcken, snarare än mot marken och hjulet. Dessa tandem Fälg stoppklossar ut fyrkant bort halvmånar, böjd att matcha hjuldiameter, med en slingrande mekanism i mitten som faller ihop och expanderar som en domkraft. Snarare än gummi, brukar de gjorda av stål eller aluminium.

Du kan även göra dina egna block genom att skära upp 2x4s. Saw varje KLABB diagonalt för att skapa en kil. Alla ytor ska täckas med tungt sandpapper för mer friktion. Detta skulle vara ett prisvärt, även impromptu, sätt att öka säkerheten samtidigt som du arbetar på din bil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.