Vad är Touring Cars?

föregångaren till sedan och bilar salong som skulle följa, de Touring Car var en utomhusanläggning fordon som var mycket populär under början av det 20th århundradet. Medan några exempel på touring cars var mycket enkel, andra var mer utsmyckade och anses idealisk för användning av besökande dignitärer eller kändisar. The British Touring Car var speciellt populär, äger den graciösa linjer och ofta gott om sittplatser hittades med modellerna. Faktum British Touring Cars ger ofta inspiration för touring bilar som fortsätter att utnyttjas från tid till annan i dagens värld.

Några av de viktigaste inslagen i tidig touringbilar var avtagbart tak som tillät personer sitter i hytten på fordonet för att njuta av den friska luften. Dagar då någon form av täckning var önskvärd, kan taket vara lätt bifogas och ge skydd för den som använder bilen. Touring bilar var populära för användning på landsbygden i en tid när en söndag eftermiddag kör längs landsvägar ansågs vara en gemensam respit från arbetsvecka.

Med tiden ersattes avtagbara toppar till touringbilar med skjutbart tak som kan sänkas och höjas inom några ögonblick. Denna nyhet spreds snabbt till andra typer av fordon, och var populär långt in på senare år 20th Century.

Touring bilar som vanligtvis inkluderas en sittgrupp som ligger bakom förarplatsen som innehöll två rader med sittplatser som förutsättningar att möta varandra. En riklig mängd benutrymme ingick ofta, vilket gör hytten rymlig och bekväm, särskilt i jämförelse med huvudsakligen utilitaristiska bilar i dag. Med tiden blev touringbilar den idealiska fordon som ska användas när någon av offentlig anmärkning kom för att besöka staden. Filmstjärnor på turné, besökande politiska tjänstemän och andra viktiga personer skulle få användning av en turnerande bil, vilket gör det möjligt för besökarna att interagera med människor runt staden från bekvämligheten av fordonet. Snart blev touringbilar en krampa av semester parader och andra festliga evenemang som innebar en beundrande offentlig och en central offentlig person.

Medan salongen bilen och sedan tagit över många av de tidigare användningar av turnerande bilar, är de fortfarande en del av kulturen idag. Touring Cars är fortfarande vanliga platser på lokal parader, som ofta används för lokala politiker, drottningar homecoming och domstolar, det lokala fotbollslaget, och andra situationer där jublande folkmassor och lokala kändisar träffas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.