Vad är Surrey Cycles?

I en värld av cyklar, har otaliga variationer på två hjul sort nå marknaden under loppet av årtionden. Kanske en av de mest anmärkningsvärda sorterna är Surrey Cycles fyrhjuliga motorcykel, en passagerarfordon, pedal-drivna fordon populär på badstränder och turistmål. Medan begreppet Surrey ursprungligen som en hästdragna fordon, användes termen för fyrsitsig cykel också.

Surrey fyrhjulsdrivna motorcyklar har vanligen en eller två rattar på framsidan av cykeln och två eller fyra platser för att rymma upp till fyra vuxna. En uppsättning pedaler sitter under varje plats, så att alla fyra passagerare att trampa framåt-vilket är viktigt eftersom Surrey Cycles fyrhjulig cykel är mycket tyngre än en vanlig cykel och kräver därför mer trampa kraft för att få den rörliga. Fyrhjuliga Surrey Cycles kallas ofta quadracycles och väger runt två hundred pounds (90 kg) med några passagerare.

Även om ursprung Surrey Cycles kan spåras tillbaka till Europa-främst Frankrike och Italien--de har blivit en gemensam närvaro i USA sedan 1970-talet. Internationella Surrey Företaget tillverkar Surrey Cycles från Texas i dag, och de har utökat sortiment av alternativen från bara quadracycles till trehjulingar och även regelbundna tvåhjuliga cyklar. Lägre kvalitet copycat mönster är vanligt också, och många av dessa bedragare importeras från Kina som ett billigare alternativ till högre kvalitet Surrey cyklar.

Surrey Cyklar är populära på turistmål, särskilt vid stränderna och mindre, turist-centrerad samhällen som möjliggör enkel resa med cykel. I en större miljö, Surrey Cycles är populära på Disney world och andra stora nöjesparker. Eftersom de är utformade för komfort, de flesta modeller har nu en markis för att överrösta överskott sol eller regn. Majoriteten av Surrey Cycles är en enda hastighet konstruktion, men en ny sjuväxlad design utvecklades nyligen.

Det ursprungliga Surrey cyklarna var avsedda för fritid, de tar på sig en ny roll som ett alternativt transportmedel till motordrivna bilen. Stora förbättringar i design och komfort nivå i quadracycles har gjort dem en något mer populärt val i städerna, även om deras närvaro är fortfarande något sällsynt. Många quadracycles funktionen disk eller trumbromsar, och alla är kedjedrift maskiner, precis som en vanlig cykel. Dessutom har modeller tagits fram som har en tvåsitsig design och en sex-plats design som alternativ till den traditionella fyrsitsig design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.