Vad är Street Sweeping?

Street svepande är en vägunderhåll teknik som används i många regioner i världen inom områden som sträcker sig från små städer till stora urbana miljöer. Street svepande kombineras ofta med besprutning och skrubbning för att avlägsna yta smuts lämna gatorna rena, säkra att köra på, och snyggt. De flesta områden som har gatan svepande kontrakt beteende gatan svepande ett regelbundet schema så att medborgarna vet när de behöver flytta fordon.

Street sopning av olika former har utövats i århundraden, särskilt i tätorter där skräp samlar på gatan. Street svepande besättningar som ursprungligen användes stora kvastar att sopa upp skräp och grus från gatan, och ibland följde med hinkar med vatten för att tvätta urin, uppkastningar, utspillda drycker och andra obehagliga ämnen utanför vägbanan. Street svepande hålls skräp samlas och dra till sig råttor, och även hållit gatorna behagligt att gå på och leva efter. I början av nittonhundratalet, antagit många städer gatan svepande maskiner för att ersätta ineffektiv kvast besättningar. Vanligtvis en enda person sitter på en gata Sopmaskin och stutar ner på gatan, driver sopor på ena sidan av gatan för insamling. I de flesta fall innehåller en gata Sopmaskin också ett vakuum, så att så detritus är rubbas av gatan Sopmaskin är det dammsugas upp i kroppen av maskinen för bortskaffande senare. Deluxe gatan svepande maskiner omfatta vattenstrålar och borstar skrubba att ytterligare rengöra gatan. Förutom att ta bort fula yta skräp, sopa gatan också rensar hängrännor, vilket förbättrar dränering på vintern. Dessutom gatan sopa bort toxiner och potentiella risker från gatan som negativt kan påverka djurlivet, särskilt i områden där gatan avlopp tömma direkt i ett vattenområde. I många städer, ingår gata svepande andra miljöåtgärder samt: Skräpet samlas sorteras in compostables och recycleables, till exempel, så att endast en liten del går till en deponi. Många städer också använda "gröna" svepande maskiner som drivs med solceller eller naturgas.

Vanligtvis gata svepande i storstadsområdena är inriktat på kommersiella distrikt. Vissa städer sopa bostadsområden också men på en betydligt mindre ofta. I hårt trafikerade kommersiella ytor, May Street sopmaskiner jobbet varje morgon, men en gång i veckan är mer vanligt. I samtliga fall finns skyltar som visar timmar när förarna inte ska parkera. Parkering under gatan svepande kommer att resultera i en biljett och ibland en bogsera också, eftersom det är viktigt att gatan är tom och klar för sopning att vara effektiva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.