Vad är Road nödraketer?

Road facklor är en del av säkerhetsutrustning som används för att varna människor för risker i vägen som stängda köer, olyckor, nedfallna träd och andra frågor. Brottsbekämpande tjänstemän, ambulanser och brandbilar bära typiskt väg bloss som en del av räddningsinsatser kit, och bilisterna kan bära facklan också. Källor för väg bloss inkluderar kataloger auto säkerhet, bil-butiker och kataloger som transporterar utrustning och materiel som används av räddningstjänst.

Vägen flare består av ett isolerat käpp som transporterar explosiva material. När flare aktiveras, vanligtvis genom att dra i en flik, säkringen i änden av utflytning ljus, och det kommer att vara upplyst i 15-20 minuter, beroende på utflytning s tillverkning. Ämnen kan läggas till i skov för att göra det brinna röd, grön, blå eller gul och utflytning kan innefatta säkerhetsåtgärder, exempelvis en gnista deflektor eller rulle förebyggande står inte orsakar en brand.

ljus som avges på väg nödraketer är väldigt ljusa, att göra den synlig från långt håll och i förhållanden med dålig sikt. Säkerhet rekommendationer för väg-facklan innehåller vanligtvis om flera i rad för att dra uppmärksamheten från mötande trafik, och samla in bloss efter att de brinner ut för destruktion, eftersom de kan vara farliga. Det är också viktigt att förvara väg bloss på en sval, torr plats borta från ljus, och många företag säljer sina bloss i skyddande behållare för detta ändamål.

enskilda förare kan ställa bloss efter en olycka, för att varna mötande trafik till det faktum att det finns ett hinder i vägen. Facklor bör fastställas i körfält av olyckan i båda riktningar för att undvika att förvirra förare, och det är viktigt att iaktta försiktighet när de fastställer bloss, för att undvika att träffas av bilar. Räddningstjänst som väg nödraketer att indikera avstängda vägar, varna föraren med hinder i vägen, och staka ut strategier för räddningstjänst anländer med flyg, ty denna anledning bör man inte störa väg nödraketer.

När förarna ser att facklan har fastställts, bör de sakta ner tills de vet varför facklor på plats. Om ett körfält är stängd och någon är dirigerade trafiken runt en olycka eller beordra förarna att omväg, bör de göra det i en stillsam sätt, vara medveten om risker såsom närmar trafik som kan vara fortkörning, eller trafik från sidovägar som inte får förväntar bilar. Förare som bär facklan för säkerheten bör se till att de lagras på en säker plats i fordonet, såsom inuti en under-säkerhetsbälten kit.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.