Vad är Rally Wheels?

Termen rally hjul hänvisar till två olika typer av hjul, och varje typ har extremt olika funktioner. Den första typen av rally hjul är en dirt track racing hjul. Dessa hjul har en tung plikt oädel metall, och de är skräddarsydd för racing. Racing Rally hjul erbjuda stabilitet, öka prestanda och kontroll för rally bilförare. Ett rally är en motorsport med ursprung i Europa, och består av en ras som sker på icke-asfalterade vägar. Bilar som deltar i rally tävlingar kallas rallybilar. Dessa Street Legal fordon, men de är utrustade med speciella rally hjul. som en racerbil tävlar i rally tävlingar kallas en rallybil. Rallybil hjul brukar komma i två specifika stilar som är redo för köp. Det första formatet är helt rå, den kallas en rå rally hjul. Raw hjulen är konstruerade utan färg, och de är gjorda för att målas oavsett färgen på en drivrutin eller designer beslutar. Om en förare beslutar att inte använda en rå rally hjulet för hans bil, hans nästa val är metalliskt grå. Dessa hjul erbjuder många fördelar för rallyt bilförare. Grå hjul matchar alla rallybil, och de kommer att fungera bra under ett lopp.

skötare på någon rally ras runt om i landet är säker på att se rally hjul i alla former och storlekar. Vissa rally hjul krom eller grå metallic, medan andra är aluminium eller polerad aluminium. I rally tävlingar, kan rätt hjulen betyda skillnaden mellan en första plats finish och en sista.

Racing hjul är inte de enda typer av rally hjul. En annan typ av rally hjul är gjorda speciellt för klassiska bilar. I själva verket hade rally hjul ett original fabrik alternativ för vissa bilmodeller under 1960 och 1970. Dessa hjul är vanligen krom, men de kan också vara polerad aluminium. Classic Car Rally hjul också ofta har ekrar, och de lägger till visuella intryck av bilen.

En typ av rally hjul ger en ökad nivå av stil och prestanda, medan en annan typ av hjul på en racerbil, används för stabilitet och ökad kontroll. Oavsett vilken typ av rally hjul används för en bil, är det viktigt att den passar ordentligt. Alla typer av rally hjul måste vara rätt storlek. Om de inte är prestanda och utseende kan båda äventyras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.