Vad är Pump båtar?

Pump båtar segelbåtar som hör hemma i Outrigger kanoten kategori, eftersom de inbegriper sida sidostöd flyter. Dessa båtar är små, och de brukar komma med bensin-eller dieselmotorer. Pump båtar är mycket populär på Hawaii där de används i segelbåt tävlingar. Även Outrigger kanoter uppfanns ursprungligen av praktiska skäl, dagens båtar är designade för fart och uthållighet. I Filippinerna är pump båtar används som viktigaste transportmedlet från en ö till en annan. Medan många av de båtar som används för transport ändamål i Filippinerna inte har motorer, de flesta moderna pump båtar omfattar större motorer att göra resandet mer effektivt. Turister som besöker Filippinerna hittar ofta denna ö-hopping innefattar ta en tur i en pump båt eller två.

Outrigger kanoter som inte omfattar motorer tenderar också att vara ett billigare sätt för turister att gå från en ö till en annan. Eftersom motorless båtar drivs med åror, är pengar som inte behövs för att underblåsa dessa båtar. Dessa båtar kan i allmänhet ta emot allt från ett till sex personer, även om de flesta öborna föredrar att använda två passagerarfartyg, eftersom de är snabbare än större båtar.

Från början användes pump båtar för att transportera austronesiska-tal personer till Polynesien och Nya Zeeland för migration syften. Idag är dessa båtar fortfarande huvudsakligen används bland austronesiska befolkningen. Outrigger kanoter som är speciellt framtagen för fisket i stor utsträckning används i Sri Lanka också. Dessa segelbåtar är både stabil och snabb, vilket gör dem idealiska ras båtar. Faktum pump båtar båtarna val när det gäller segelbåt racing på Hawaii. Outrigger Kajakmaraton i Hawaii har varit populärt tidsfördriv för många århundraden, vilket är anledningen utriggade Kajakmaraton är nu den officiella statliga idrott i Hawaiiöarna.

Moderna racing båtar är gjorda av glas som har förstärkts av kraftig plast, medan äldre båtar är tillverkade av traditionella material. På Hawaii, är Koa träd ofta används för att bilda kroppen av en pump båt. Några nya båtar är också utrustad med slitstarka Kevlar ®, som är lätta material som hjälper båtarna att klara grov sjö.

I motsats till traditionella båtar, modern racing båtar omfatta roder som kontrolleras av mul pumpar. Äldre båtar inte innehåller roder, eftersom de förlita sig på arbetskraft. Ett nytt tillägg till pumpen racing båten är en typ av aluminium nedläggning som kan sättas fast och knäppte snabbt. Dessa båtar är mycket populär med allvarliga Racers pump båt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.