Vad är Paint Boothernas?

En färg monter är en struktur som är utformad så att damm och andra föroreningar ur en målning område. Föroreningar kan ha stor inverkan på kvaliteten på en lack, om färgen är pålagd på en bit av porslin eller ett trafikflygplan. Använda färg bås ser till att måla arbeten utförs snabbt och i en ren miljö, spara pengar och tid på lång sikt för företaget gör jobbet. Ett antal företag som säljer färg bås för en mängd olika tillämpningar. Den grundläggande utformningen av en färg monter är detsamma oavsett storleken. Paint bås är utformade för att vara helt sluten, med stora dörrar för att transportera varor in och ut. Luften hålls trycksätts med hjälp av fläktar och komprimering, för att säkerställa att luften evakueras ur färgen bås, snarare än sugs in Mest måla montrar har inbyggd komprimering slangar för att fästa färg munstycken till för sprutmålning , eller en operatör kan införa ett separat komprimering enhet. När en aktör vill måla något, är det noggrant rengöras och förberedas innan de förs in färgen båset. Flesta måla bås är avsedd för applikationer sprutmålning, så arrangören sprejer föremålet och sedan låter färgen torka. Vissa målar bås faktiskt baka färg, vilket är fallet med målarfärg arbeten på bilar, eftersom den snabba baka botar färg, vilket gör den mer resistent mot repor och skador.

Några måla montrar är mycket stora, konstruerade ta emot stora lastbilar eller trafikflygplan. Hålla förhållandena i dessa färg bås ren är mycket arbete, eftersom även en liten föroreningsgraden kan översätta till en stor röra på lack. Dörrarna till färg båset alltid hålls stängda och slangar och munstycken färg rengörs regelbundet och bytas ut. Dessutom är väl rengjord intag filter som används för luft, och komprimering systemet regelbundet kontrolleras för att säkerställa att färgen montern fungerar effektivt. En mindre färg monter som en konstruerad för efterbehandling keramik och träbearbetning projekt kräver också underhåll, dock inte på omfattningen av en kommersiell färg monter. Hålla arbetsmiljön ren är särskilt viktigt för keramik, eftersom föroreningar i glasyren kan orsaka stora problem i ugnarna.

Människor som arbetar i färg bås bör också vara försiktig. Användningen av ansikte och ögon skydd tillsammans med en respirator rekommenderas starkt, eftersom sprayfärg är inte hälsosamt att andas in. Många företag har också särskilda uniformer för sina anställda att bära i färgen montern, så att de inte introducera främmande ämnen i utrymmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.